tiistai 2. helmikuuta 2016

Melkein hevoseton

Lauantaina kuskattiin Papu uuteen kotiin Raatilan Ratsutilalle.
Siellä se on nyt lykätty laumaan, ei kuulemma ihan vielä muut ota häntä laumaan, mutta eiköhän kohta kuitenkin. :)
Tänään myös Papu tai pitäisikö sanoa Paula pääsee töihin. Palan halusta tietää miten sujui, toiset kun ovat löytäneet nopeastikin nappulat ja toisille taas on ollut haastava hevonen.

Kovin lupailin niitä kuviakin...noh ei niitä nyt tuosta muutosta tullut. Laitan silti pari kuvaa mitä otettiin yhtenä kauniina talvipäivänä Erikan kanssa. Sää oli ihan mahtava silloin!!

Sunnuntai meni vielä ihan hyvin, vähän silloin mietin miten Papulla sujuu jne. Mutta eilen sitten kun tulin töistä kotiin oli vähän hassu olo, kun tiesin ettei tarvitse mennä koko viikkona tallille. Silti vähän mietitytti, miten siellä sujuu? Onko kaikki hyvin ja joko sillä on joku ratsastanut?

Tilannehan on siis minulle ihanteellinen, Papu astutetaan ja nyt toistaiseksi saa tehdä myös vähän töitäkin, ettei tarvitse pihatossa kökkiä vain ja minun ei tarvitse stressata sen liikutuksesta ym. Silti tilanne on ihan uusi ja outo. Joskus ennen Stellaa, harkitsin Papun myymistä ja silloin mietin, että osaisinko olla ilman hevosta. Noh, ainakin nyt näin kolmen päivän jälkeen voin sanoa että en vielä.

Luulen että blogi tulee olemaan aika hiljainen kun en tämän mahan kanssa hirveästi voi Stellaakaan käydä katsomassa. Kesällä olisi tarkoitus tehdä pieni perheretki moikkaamaan Papua.
Stellan kanssa harkitsen joitain näyttelyitä, täytyy vähän selvitellä miten niitä on vai onko tuollaiselle vuotiaalle varsalle mtn :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti