torstai 14. tammikuuta 2016

Aika tullut on

Ennen joulua sain tutulta vinkkiä facebookissa, että Raatilan Ratsutila etsii siitosleasingiin hannovertammoja. Tarjosin silloin Papua heille, suvustahan en tiedä mitään taikka muutenkaan että onko hyvä, huono vai siltä väliltä. He myös etsivät koulupainotteista hevosta ja mitä olen kuitenkin alunperin ymmärtänyt on Papulla estepainotteinen suku, joten kokeilin lähinnä onneani kun tarjosin Papua heille.

Mitään ei kuulunut ja ajattelin että ei varmaan ollut tarpeeksi hyvä sukuinen heille. Ja ajattelin että antaa asian olla. Sitten sain Papulle mahdollisen ylläpitäjä ehdokkaankin käymään. Noh, tämä ehdokas oli valmis tulemaan kokeilemaan Papua uudemman kerran ja olinkin hyvin iloinen. Päivä tämän jälkeen sainkin viestiä Raatilan Ratsutilalta, että voisivatkin ehkä ottaa Papun.
Sovittiin siinä että lähetän uudet videot mikä nykykunto on ja kuvaa ja sanovat sitten.
Kun sain kuvat ja videot lähetettyä, niin vastauskin tuli hyvin nopeasti että kyllä, he voisivat ottaa Papun. Yhtenä "ehtona" oli että sitä voisi käyttää ratsastuskoululla silloin tällöin. Olin kuitenkin kertonut että Papuahan ei ole liikutettu kauheasti, n. 2krt/vk ratsain ja muuten sitten vähän vaihtelevasti.

Tässä vaiheessa kun olin saanut oikeasti vahvistuksen ja sopimuspohjan esiluettavaksi, iski paniikki. Ihan oikeasti pystynkö antamaan hevoseni, joka on ensimmäinen oma hevonen ehkä yksi elämäni parhaimmista asioista, yli 200km päähän?!
Järjellä ajatellen kuitenkin se että rahalliset huoleni vähenevät, ei tarvitse stressata Papun liikunnasta ja kaikista isoimpana meille on tulossa kuitenkin vauva taloon. Ja kuka tietää mitä vauva-arki tuokaan?? Voi olla että on "helppoa" mutta voi myös olla että ei olekkaan niin helppoa, eikä aika riitä kaikkeen.

Papu muuttaa siis uuteen kotiin, aluksi siitosleasing sopimuksella, lauantaina 30.1.2016. Tässä on myös hyvänä puolena se, että jos vain tekee hienoja varsoja ja tiinehtyy hyvin saa todennäköisesti jatkaa elämäänsä siellä. Jos taas ei tiinehdy enää helposti, niin voin ainakin todeta ettei tarvitse uudestaan siitokseen tarjota.

Näitä kuulumisia siis tiedossa.
Saadaan sunnuntaina kuvia vielä meidän rouvasta. Ja lupaan tehdä muutosta kuvallisen postauksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti