maanantai 12. lokakuuta 2015

Kodin ulkopuolella

Blogi on vähän ollut tauolla, en ole oikein tiennyt mitä kirjoittaa ja kuviakaan ei ole ollut.

23.9.2015 oltiin Papun ja Stellan kanssa tamma- ja varsanäyttelyissä Littoisissa, esiintymässä oli vain Stella. Tai siis olihan Papukin paikalla, mutta ei arvostelun kohteena.. sen verran "huonossa" kunnossa etten olis edes kehdannut. :D
Stellalle tuli 1. palkinto ja kirjallinen arvostelu
"Hyvin kehittynyt varsa, jolla lihaksikas runko. Jaloissa hyvä luusto. Ravi joustavaa ja lennokasta."

Stellahan matkusti trailerissa ihan kuin vanha tekijä ja oli Littoisissakin ihan rauhassa. Papu taisi enemmän hädissään olla. :D
Niin ylpeä tammoistani <3

Littoisten reissun jälkeen jäi sitten melkein 2 viikkoa kun en käynyt ollenkaan tallilla. 5.10 maanantaina menin tallille, koska kengittäjä oli tulossa vuolemaan molempien kaviot. Laitumelle kävellessäni olin ihan hämilläni ja kysyinkin että, missä mun varsa on?!
Ei muuten mitään, mutta etsisin varsaa jolla oli vaaleat jalat ja vaaleampi karva..toisenlaisen kaverin sainkin ottaa mukaani. :D Äiti ja tytär eivät voisi enempää muistuttaa toisiaan ulkonäöllisesti.. Käyttäytyminen on asia ihan erikseen. 
Kengittäjän saapuessa päätin että otan Papun ja Stellan yksitellen karsinasta käytävälle. Stella selviytyi karsinassa Papun vuolun ajan hyvin, kun Papu kuitenkin seisoi ihan karsinan edessä. Mutta arvatkaapas vain kuinka kävi kun Papu jäi karsinaan ja Stellan kavioita vuoltiin. 
Ei Stellan kanssa ongelmia, vähän pitäisi harjoitella kavioiden nostamista mutta neiti ei onneksi ole pahimmasta päästä kiskomaan jalkaa pois kengittäjältä.
Papu sen sijaan meinasi seota, kun kävelimme Stellan kanssa käytävää vähän matkaa karsinasta pois päin kun kengittäjä halusi nähdä kavioiden asennot edestä ja takaa liikkeessä. Naureskeltiin kaikki yhdessä että taitaa olla Papulle pahempi paikka joutua eroon Stellasta sitten sen ajan tullen. 

Marraskuun puolessa välissä on kuulemma sunnitteilla vieroittaa Papu ja Stella ja muutama muukin. Tällöin Papu myös muuttaa Lietoon ja Stella jää pihattoon tuttujen kaverien kanssa. :)
En vain tiedä, kannattaako Papu heittää vieroituksessa suoraan koppiin vai miten sekin kannattaisi tehdä.. Jos Papu vielä silloin saa kauhean slaagin varsan lähdettyä vierestä, en tiedä saanko sitä edes koppiin! Näyttelyissäkin piti laittaa ensin Stella ja sitten vasta Papu. Onneksi siihen on vielä hetki aikaa ja apukäsiä löytyy varmasti siihen lastaukseen. Nimimerkillä en lastaa kyllä "hullua" tammaa yksin.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti