torstai 29. lokakuuta 2015

Reippaat tammat

Kävin sunnuntaina viemässä tallille vähän lisärehuja Papulle. Silloin en tehnyt muuta kuin käynyt vähän rapsuttamassa tyttöjä tarhassa.
Eilen kävin sitten kaverini kanssa tallilla. Otettiin Papu käytävälle karsinan eteen ja jätettiin Stella karsinaan. Aluksi Stella oli vähän ihmeissään että mitä tapahtuu, mutta kun sai vielä iltaruokaa (litran kauraa) niin rauhottui. Laitettiin Papu kuntoon satulaa myöden!! :D
Jäin itse talliin katsomaan miten Stella reagoi karsinassa kun Papu lähtee ulos ovesta. Ja mitä vielä, vähän Stella pyöri ja huusi, mutta siihen se sitten jäi. :)

Papun kanssa lähdettiin sitten kävelemään tielle, kun kenttä oli niin jäässä että ei siellä voinut ajatella kävelyä edes. Ja voi että, Papu näytti niin tyytyväiseltä kun sai ulkoilla ilman varsaa..tai ylipäätään pääsi tekemään muutakin kuin seistä tarhassa tai sisällä. 
Oltiin yhteensä noin 20 minuuttia kävelyllä, joka varmasti oli ihan hyvä aika näin ekaksi kerraksi. Vielä kun Papu saa kengät jalkaan ja massaa pois niin alkaa varmaan tuo kävelykin sujumaan paremmin. On niin vaikean näköistä tällä hetkellä..

Nyt kun itsekin vielä pääsin sinne selkään niin voin luvata, että Papu pääsee enemmän ja useammin lenkeille :) Varsinkin kun Stellakin oli niin hienosti karsinassa yksin, vaikka olihan hänelläkin naapurit ympärillä turvaamassa elämää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti