perjantai 26. kesäkuuta 2015

"Pitkästä" aikaa tallilla

Siis onhan tässä mennyt jo 3 päivää ilman talleilua!!
Piti mennä keskiviikkona, piti mennä torstaina mutta tänään vasta menin. Erika, Marjo ja Anne kävivät moikkaamassa meitä. Erika yllättäen otti valokuvia, kuinkas muutenkaan.. olisin ehkäpä ollut jopa vähän pettynyt jos Erika ei olisi kameraansa roudannut mukaan. :D

Matkalla tallille vettä tuli kuin saavista kaatamalla, joten päätin hakea Papun ja Stellan nopeasti sisälle. Laitumella ei ollut kuitenkaan naruja, joten palasin portilta takaisin talliin hakemaan narun ja samalla E, M ja A tulivatkin tallille. Sain siis heidät auttamaan minua vähän, sillä kaikki hepat pyörivät portin edessä varsinkin aasit olitvat ihan portissa kiinni.Papulla oli molemmat takajalat turvonneet. Ei varmaankaan ollut hirveästi maannut laitsalla kun on ollut märkää.. Toivottavasti lepäilee nyt sisällä kun päätin jättää yöksi sisälle. Myös Papun etukaviot ovat vähän sen näköiset, että joudun pyytämään meidän luottokengittäjää katsomaan niitä. Meillä on kyllä käynyt vuolija, joka on ollut hyvä. Mutta minusta Papun etukaviot ovat nyt vähän oudon malliset. Joka tapauksessa tarkoituksena on muutenkin pyytää luottokengittäjäämme katsomaan Stellan sekä yhden Villin jalkojen asennot.

Stella myös yllätti tänään totaalisesti! Hän lähti yli 10m päähän Papusta ihan yksin! Ja Papukin vain katsoi mihin mihin neiti meni ja jatkoi syömistä. Apuuva! Kohta täytyy varmaan opettaa Stellalle taluttelua riimussa.. Muutenkin tuntuu että neiti kasvaa silmissä..aivan hirveetä kuinka se on jo ISO! :D Menee varmasti Papustakin ohi!
Stella joutui myös taas pesulle pyllynsä kanssa ja kokeiltiin kavion nostamistakin kerran. Täytyy ruveta oikeasti käymään useammin tallilla ennen ku Stella on jo niin iso etten pärjää sille enää :'DKaikkien kuvien copyrightit Erika Lempiäinen (Erika L. Photography)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti