lauantai 4. lokakuuta 2014

Kevyemmin kohti talvea

Tarja kävi eilen hieromassa Papun ja olihan sillä jumia. Vasemmalta puolelta Tarja pääsi hyvin käsittelemään ja Papu myös jousti sieltä puolelta hyvin. Oikea puoli oli sitten asia erikseen, lonkan yläpuolelta oli lihas tai kalvo kipeä. Siihen on mahdollisesti tulossa lihasvaurio taikka sitten "vain"  kalvo on kipeä. Tarja ei päässyt kunnolla käsittelemään aluetta, jotta oltaisiin saatu selvyyttä. Ohjeena oli nyt sitten kevyempää liikutusta ja seurailla ja liikutusten jälkeen laitellaan aarnikaa siihen.

Keskiviikkona kävi myös vuokraaja kokeilemassa Papua ja perjantaina ilmoitti että alkaa mielellään vuokraamaan. :) Hän osasi hyvin käsitellä Papua ratsastaessa, määrätietoisesti mutta kuitenkin tarpeeksi hellästi. Anni oli nyt sitten tänään viimeistä kertaa Papulla.
Jatkona meillä on nyt kevyempää liikutusta Tarjan seuraavaan vierailuun saakka, ellei tilanne muutu. Väinölän Maijan tunnille ajattelin silti mennä, koska hän lähtee ratsastajan istunnasta ensin liikkeelle ja hänelle voin kertoa että kevyempi tunti on nyt toiveissa. Taidan myös tiputtaa kauran annostusta jottei Papu kerää liikaa energiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti