maanantai 29. syyskuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Maija kävi perjantaina Papun selässä. Meno oli mukavan näköistä ainakin omaan silmään ja Maija varmaan tuleekin kokeilemaan Papua ensi viikolla uudetaan. Odotamme tämän viikon perjantaihin kun Tarja tulee hieromaan että löytyykö neidistä mitään. Olen vahvasti sitä mieltä että jumia löytyy.

Perjantaina huomasin sen verran, että aina kun istuin alas harj. raviin Papu yritti alta pois. Mutta kun taas kevensin kaikki oli hyvin ja hevosella ei ollut kiire mihinkään.
Anni kävi lauantaina ja olin hänellekkin laittanut vihkoon, että harjoitusravia ei kannata edes yrittää. Pääsee helpommalla kun menee kevyttä ravia.

Sunnuntaina oli taas Sannan valmennus.. ja voi tuskaa. Aluksi aloitettiin jumppaavalla treenillä ja sitten siirryttiin ympyrälle ja siinä puoli ympyrää hidasta ravia ja toinen puolikas nopeatempoista ravia. Papu kyllä oli hitaassa ravissa ihan ok ja osasi sen nopeatempoisen ravin juu, mutta ongelmana oli meillä siinä että kun ei saanut mennä selkä alhaalla ja heitellä etujalkoja. Lopuksi onneksi sekin sujui.
Mutta laukka olikin sitten melkeinpä yhtä hel***tiä. Kauheaa lentoa mentiin, taivutus ei meinannut mennä ollenkaan läpi. Ja Sanna sanoi että täytyy vain rohkaista hevosta että ei mitään hätää vaikka tällaista pyydetäänkin. Mentiin siinä sitten "muutama" kierros ja sitten Papu ymmärsi että kaikki on hyvin ja hän ei kuole siihen taipumiseen.
Tunnin jälkeen naureskelin sitä kuinka lähellä oli etten sanonut Sannalle tuossa laukan aikana et tuu ite näyttää. Ja joku mullekkin naureskeli että Papu oli sitä mieltä että ei vauva mahassa pysty taipumaan.

Loppujen lopuksi tunti oli todella hyvä ja oltiin Papun kanssa molemmat aivan puhki ja poikki. Tänään on vain juoksutusta tiedossa... en edes uskalla ajatella kuinka herkkä on selästään tänään. No, lämmintä päälle ja hyvät palauttavat jumpat tänään niin eiköhän se auta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti