perjantai 26. syyskuuta 2014

Iiiihahaanaaa

Anteeksi hiljaiselo blogissa.

Ollaan treenailtu Papun kanssa ihan normisti ja käytiin jopa Artukaisissa estekisoissa. Tulos oli 0vp ja mentiin lujaa! Ei oikein tahtonut jarruja löytyä, niin ja 70cm oli estekorkeus..eli ei huimannut päätä.

siellä se tuleva hevonen on <3
90pv astutuksesta oli 17.9.2014, silloin ei vielä ultrattu Papua vaan vasta edellispäivänä, 24.9.2014.
Ja tiinehän se edelleen oli <3 voi rakkaus pakkaus.. vielä ei oikein erottanut muutakuin liikkuvan möntin mahassa. Tai olisihan sitä voinut sanoa merihevoseksi.

Papu myös etsii vuokraajaa, koska Anni joutuu lopettamaan. :/ Harmi että nyt joutuu etsimään uutta vuokraajaa, mutta elämäntilanne ei anna mahdollisuutta pitää Papua maneesitallilla.
Koska kai sitä vähän uskaltaa jo hehkuttaa, että muutamme Lietoon.
Olemme käyneet katsomassa siellä yhtä omakotitaloa, jossa on koirille iiiiiiiso piha. Mutta talosta lisää sitten kun sen ajankohta on lähempänä.
Itse olen ihan fiiliksissä että päästään pois kerrostalosta.. ja inhottavista naapureista. Anteeksi nyt vain naapureille. Ihan kivoja ne on, mutta ei niitä vain aina jaksa. :D

Tässä nyt harkitsen pitäisikö jo hommata toinen työ tai jotain lisätuloa tähän lisäksi. Kohtahan mulla on kaksi hevosta ylläpidettävänä. O.o
Ajattelin myös käydä koittamassa yhtä kolme vuotiasta tammaa, josta kuulin tallilaiseltamme. En ole vielä siitä mitään soittanut omistajalleen. Mutta ajattelin tänään soittaa ja yrittää sopia ajankohtaa. :) Nuoren hevosen kanssa työskentely kiinnostaa tällä hetkellä kovasti, koska toivottavasti itsellänikin on oma jonkun ajan päästä ja olisi hyvä saada tietoa ja taitoa sellaiseen työskentelyyn. Ja varsinkin valmennusta nuoren kanssa.

Nyt yritän pitää kaikkia enemmän ajantasalla missä mennään, tänään Papu saa ensimmäisen vuokraajaehdokkaan kyytiinsä, Maijan ;) Peukut pystyyn, koska Maija ainakin osaa hoitaa hevosia ja käsitellä. Hyviä vuokraajia kun on niin vaikea löytää :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti