maanantai 9. kesäkuuta 2014

Voittoja ja oriasemakäynti nro 2

Hupsista. Osallistuttiin huvin ja urheilun vuoksi kotitallillamme järjestettyihin esteratsastuksen seurakisoihin lauantaina. Tarkoitus oli mennä vain 70cm, mutta päätin sitten jälki-ilmottautua myös 80cm.
70cm mentiin melko reippaasti, varmaankin sen takia että perjantaina oli pelkkä kävelytys päivä ja aikahan olikin niin kova että voittohan siitä tuli. 
80cm arvostelua en edes katsonut ennen kuin kuulin että siinä mennään ensin perusrata ja uusinta on korotetuilla esteillä!! :D Järkytyin hetkeksi koska en todellakaan ajatellut hypätä isoja! :D
Noh, päätin sitten uusinnassa koittaa kääntää 1-2 esteelle tiukalla mutkalla ja olin melko varma ettei se onnistu, mutta mitä vielä?!! Papu yllätti mut ihan täysin ja kääntyi!!! :D Käännyttiin siis oikeasti ennen perusradan 7 estettä! Hyppäsin ekan vielä vinoon ja se taisi auttaa Papua jonkin verran.
siinä säästettiin aikaa paljon mutta loppupään ratsastus ei varmaankaan ollut kovin kauniin näköistä tai siltä musta ainakin tuntui. 
Ja otettiin tässäkin luokassa sitten voitto... :DD heh

punaiset on uusinnan rata ja vaaleanpunaiset viivat lähtö-/maalilinja
Papu esittelee ylpeänä kaunista ruusukettaan :D


SUNNUNTAINA, oli taas oriasema käynti. Nyt keltarauhanen oli pienentynyt paljon ja folliikkelit olivat kasvaneet. Suurin tosin oli vasta halkaisijaltaan 2,8cm, joten meidät uskallettiin lähettää vielä hetkeksi kotiin.
Torstaina mennään uudestaan ja sitten voipi olla jo niin, että Papu jää sinne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti