torstai 12. kesäkuuta 2014

Valmennusta pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa oltiin eilen Papun kanssa Riinan valmennuksessa. Ensinnäkin oli ihan törkeen kuuma ja olin jo varautunut kuolemaan tunnilla. Mutta kun mentiin välikentällä sinne tuli vähän varjoa puista joka huomattavasti helpotti oloa.

Ei tehty mitään merkittävää, pari vaihtoa ja vähän takaosakäännöksiä. Menin sitäpaitsi nivelillä ja Papuhan oli paljon parempi ja rennompi. Riina kysyikin että miksi en ole aikaisemmin mennyt niillä, enkä tiennyt mitä vastata. Ehkä ne meidän hyvät kanget ei nyt sit olekkaan niin hyvät. :(

Noh, ei tarvitse etsiä kankia koska Papu menee mammalomalle jos hyvin käy. Tänään tai huomenna tulee vielä oriasema päivitys. ;)

--

Eilen kokeilin myös Fendiä.. vielä olisi joka tapauksessa tarkoitus kokeilla uudestaan niin että joku vähän ohjaisi mua että miten sitä ratsatetaan. :D Osittain meni kyllä ihan hyvin, mutta oli kyllä niin erilainen verrattuna Papuun että huh huh. Toisaalta on ollut aikas kivaa kun on päässyt ratsatamaan erilaisia hevosia.

Suoraan sanoen, tekisi mieli ostaa toinen hevonen Papun mammaloman ajaksi. Ja Papulla on kuitenkin vuokraajia, joista tosin 2 lopettaa syksyllä (toinen varmasti ja toinen ehkä). Sitten jää enää Oona, jolla olisi 2 krt/viikko. Mutta tähänkin on niin paljon aikaa, että voin vain ratsastella muilla  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti