tiistai 3. kesäkuuta 2014

Oriasemalla käynti nro 1

Tänään sitten oli se ensimmäinen oriasema käynti.

Papu ultrattiin ja mun oman aavistuksen mukaan ja Liisan ja Kallen tulkintojen mukaan, kiima oli mahdollisesti ollut viime viikolla.
Mutta sunnuntaina mennään taas uudestaan. :) Silloin taas jännätään jääkö Papu sinne vai lähdetäänkö uudestaan kotiin.
Eihän tässä muuten mitään, mutta Papulla on näitä vuokraajia, joiden kanssa joutuu elämään tällä hetkellä aika hetki kerrallaan. Tänäänkin on Leenan päivä ja hänelle laitoin tietenkin heti viestiä, että Papu on kotona ja saa mennä illalla ratsastamaan. Ensi viikolla Oonan pitäisi aloittaa Papun vuokraus, mutta mitään ei heidänkään kanssa voi sopia ennen sunnuntai-iltaa. On tämä kanssa yhtä säätämistä, mutta aika kutkuttavaa.

Eilen oltiin sitten hyppäämässä Papulla, ja saatiin taas Kirsiltä kehuja kuinka hyvin Papu meni ja kuinka paljon parempi se on nyt verrattuna talveen ja maneesiin. ehkä se voi olla myös tämä ulkokausi? Mutta oli hauskaa taas kerran. Koulukisat ei juuri nyt kyllä saa mua syttymään joten me pidetään vaan hauskaa.
Kävin myös Fuzzin selässä eilen ja se oli ihan mielenkiintoista. Pienet askeleet vaan hämäs mua kovasti, kun Papulla on kyllä ainakin tuplasti isommat askeleet!

Muuta kerrottavaa ei nyt juuri ole, kohti sunnuntaita jännityksellä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti