sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kisat Salossa

Tänään meillä oli Salossa kisat. Menin siellä yhden luokan He A:2b tuloksella 55,934% (jos muistin nyt loppupään numerot oikein)

Mentiin tällä kertaa kolmipaloilla, koska torstaina hieroja kertoi niskan olleen todella kipeä oikealta puolelta. Papu tuntui hyvältä kolmipaloilla, mutta radalla kun otin kiinni lisäyksen jälkeen niin jännittyi ja alkoi liikkumaan ylöspäin. :/
Siltikin olen ihan tyytyväinen rataan, vaikka odotin prosentteja enemmän. Papu yllätti positiivisesti, koska viime kerrasta on aikaa kun mentiin kisoissa kolmipaloilla eikä kangilla.

Taas kerran oli lapussa tekstit hienosta ja ihanasta hevosesta joka tänään oli jännittynyt. Ja tietenkin että enemmän treeniä niin alkaa sujumaan.
Tämä taas masensi minua. Monta vuotta tahkottu kouluratoja ja aina samat tekstit. Treenaat kuinka paljon vain niin ikinä ei suju. Paitsi tietenkin kotona. -.-

Tämä sai pohtimaan, että mistä löytäisin hevosen siksi aikaa kun Papu on mammalomalla. Löydänkö vuokraajan tai jonkun muuhun ratsastetaan vai uskaltaisinko ostaa toisen Papun rinnalle. Ongelmaksi tulisi tässä vain raha, hevoseen on rahaa mutta kahden hevosen ylläpitoon? Papulla tosin on nyt vuokraajia joten heistä on vähän apua.

Kisainnostusta löytyy, mutta Papun kanssa motivaatio on tippunut ihan nolliin. Eikä kiinnosta panostaa valmennukseen enää kun aina motivaatio nousee valkussa, mutta tippuu kisoissa ja yksin ratsastaessa.
Plääh :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti