perjantai 2. toukokuuta 2014

Niin paljon tekemistä niin vähän aikaa

Kirjoittelu on jäänyt ihan tyystin kun tuntuu että koko ajan pitää olla menossa jossain päin.

Papun kanssa on sujunut ihan hyvin :) Sen jälkeen kun käytiin toppauttamassa satula.
21.4 (pääsiäismaanantai) meillä oli Wiurilassa seurakisat, siellä HeB:0 meni ihan ok, tosin Papu innostui laukkalisäyksistä ja pukitti ja vaihteli. Mutta sitten seuraava luokka oli HeA:10, jossa Papu meni niin hyvin! :) Tietenkin sujuvuutta olisi saanut olla, koska meni aika tahmeasti. Toisaalta olen tyytyväinen ettei vaihtanut vastalaukkoja tai pukitellut lisäyksissä. Tästä saatiin 61,4% ja kolmas sija.
                           
Seuraavaksi vuorossa Papun kanssa olisi 4.5 Korpimäellä koulurataharjoitukset. Siellä lähdetään Papun kanssa testaamaan elämämme ensimmäistä VaB:0!! Vähän jäskättää että miten käy, treenit on jäänyt ihan väliin, mutta istuntaani on korjattu ja Papu on eilen hierottu joten, jos se silti sujuisi????
Ajattelin että tänään vähän jumppaa ja huomenna jumppaa ja rata läpi kerran ainakin.

Seuraavaksi meidän täytyy alkaa testailemaan uusia kankisuitsituksen yhdistelmiä. Nykyiset eivät ole hyvät joten tarkoituksena olisi nyt lähteä kokeilemaan eri niveliä ja pidempi vartista kankea.

---

Hugen kanssa meillä alkoi viikko sitten näyttelykurssi. Huge osaa kyllä seistä paikoillaan, mutta huh mikä huuto kun muut lähtivät ravailemaan edes takaisin. Syy löytyy kuulemma meidän agilitysta, Huge haluaa myös mennä kun kaveritkin menee. O.o Inhottavaa, mutta pakko reenata jos joskus haluaa näyttelyihin mennä. Tosin meille kyllä sanottiin että edistystä voi tulla yllättävänkin nopeasti ja isoilla askeleilla. Toivon siis että meidän 4 harjoituskertaa riittäisi, toki sitten aion etsiä mätsäreitä missä käydä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti