torstai 17. huhtikuuta 2014

Kisakauden aloitus ja muita kuulumisia.

Viikon välein on hyvä kirjotella tänne, huomasin taas että on jäänyt vähän tämä kirjoittelu. Tällä hetkellä olen toimistossa sekä grillillä töissä ja siihen päälle vielä Papun ja Hugen kanssa harrastelut. Ja koska mulla ei vielä ollut tarpeeksi tekemistä niin menin ja ilmoittauduin Hugen kanssa näyttelytreeneihin. :) Jos vaikka joskus mentäis näyttelyihin.

Aloitetaanpa sitten kertomalla kuinka kivasti kisat meni.. :D

Papu ei ensinnäkään meinannut tulla traileriin kun lähdettiin kotoa, eikä kyllä myöskään Ypäjän päädyssä.
Verkassa se oli tosi hyvä, siis parempi mitä ikinä on ollut!! :) Siitä olin niin iloinen kun sain sen ihan oikeasti menemään siellä hienosti.
Sitten edellinen ratsukko lopetti ja teki lopputervehdyksen jolloin minä ampaisin tietenkin heti kohti rataa että nyt mennään eikä meinata. Ja voilá, Papu muuttui kahdessa sekunnissa hyvin liikkuvasta ja rennosta täysin jännittyneeksi, pohkeen takana olevaksi hevoseksi.

Ja ne VALKOISET PÖYTÄLIINAT!! OMG! C-tuomaria kohti mentiin ihan ekana mutkitellen, siis ei vielä oltu aloitettu rataa ja B-tuomari oli ihan yhtä pelottava.
Sitten kun sain aloitettua radan niin kaikki menikin ihan kivasti suora linja ekalla ja hyvä pysähdys, eka lisäys tuli tietty siinä B-tuomarin edessä ja siinä jouduin asettamaan sisälle ja pitämään sisäpohkeen kiinni että lisäys jäi mun mielestä vaisuksi. Kaikki ravit meni ihan ok, väistöt oli hyvät mitä muistelee aikaisempia väistöjä.

Laukat taas meni aivan päin jotain..oikea laukka nousi C:ssä niinkuin pitikin, Papu vaan kiukutteli ihan mielettömästi ja eikös se sitten vaihdellut ja pukkitanut ihan kunnolla niin että meinasin jo tulla alas.
Tietty se siinä pitkällä sivullakin vaihtoi ja sitten käyntiin siirtyminen oli ravin kautta ja toisessa suunnassa se ei meinannu ollenkaan mennä vastalaukkaa!

Mutta jos jotain positiivista niin Papu KÄVELI! Siis ihan oikeasti! Pystyin antamaan ihan rauhassa vapaat ohjat ja ottamaan ohjat tuntumalle ilman että se lähti raviin! :)
Käyntiharjoittelu on tuottanut tulosta! :))

Lopputulos oli 56,034%
----------------------------------------------------------

Tiistaina käytiin sitten Helsingissä Satulapajalla Papun kanssa. Koska olin niin varma että kaikki satulan eteen valuamiset ym. satulaongelmat olivat osasyy ainakin tuohon pukitteluun ja siihen että oikea kierros on ollut hankala.

Papun selkä ei ollut muuttunut enää, mutta pyöreyttä neiti tietenkin on saanut. Ja Katja kertoi että satula oli vasemmalta ihan lytyssä ja lupasi myös vaihtaa etummaisen vastinhihnan vielä edemmäs ja alemmas. Josko sitten satula ei enää valuisi eteenpäin. :)

Toivottavasti saan tänään illalla tai huomen aamulla satulan jo, kun veljeni lupasi sen hakea sieltä. Maanantaina olisi kuitenkin kisat ja sinne ei ihan ilman satulaa mennä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti