maanantai 12. toukokuuta 2014

Ei taaskaan sujunut. Anivet, here we come!

Seuramme piti kisat lauantaina 10.5 Kotimäen talleilla. Ja siellä Papun kanssa menimme He A:2 sekä rataharjoituksena Va B:0.
He A meni ihan ok, prosentteja tuli 58,62 ja laukassa yksi rike.

Va B:0 verkka oli jees, siellä sain hienot vaihdotkin tehtyä, mutta radalla Papu sitten pukitti ekassa vaihdossa. Ja taas kerran ensimmäinen diagonaalilinja lisäyksessä meni aivan persiilleen. Papu ei pysynyt peräänannossa jonka seurauksena minä rupesin pomppimaan kyydissä ja oli pakko himmata sitten. :(
Loppujen lopuksi Va B:0 meni paremmin kuin 4.5 Korpimäen järjestämissä rataharjoituksissa.

Papulle on nyt lainattu testattavaksi paksut kanget sekä bridongit kolmipaloina. Ne toimivat mielestäni paremmin kuin vanhat. Ainakin kankiosa, ei suutu niin paljon kun ottaa kiinni siitä.
Mutta silti Marita Trönroth sanoi rataharjoituksen jälkeen lauantaina minulle, että hevonen ei ole tyytyväinen. Joku siinä on ja sitä pitää nyt tutkia. Niinpä soitin tänään ja varasin ajan Anivetiin, missä Doychin Lyudov hoitaa Papun. On hoitanut Sannan hevosia joten hän saa luvan kiropraktikkona katsoa Papun läpi sekä hampaat raspata jos siellä on piikkejä.
Enpä muista koska viimeksi olisin käynyt Papun kanssa eläinlääkärissä, joten ehkä välillä on ihan hyväkin käydä.

Suunnitelmissa on myös että astutan Papun joko vielä tässä keväällä tai sitten ensi keväänä. Jos ei ala sujumaan tämä ratsastelu, niin Papu saa alkaa taas äidiksi. :)

Olin myös menossa Laaksolle starttaamaan yhden luokan la 24.5 mutta perusin sen nyt ja menen hyppäämään Kotimäelle ainakin 60cm. Ehkä myös 80cm jos 60cm menee hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti