sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sujuu taas

Eilen ja tänään käytin tallilla paljon aikaa. Hoitelin Papua vähän enemmän kuin normaalisti arkipäivisin. Harmittaa oikein kun tuntuu siltä ettei arkipäivisin ehdi olemaan tallilla kauan tai no ainahan siellä menee se 3 tuntia melkeinpä :D Eilen hoitelin kaikessa rauhassa ja pyrkisin ratsastamaan Papun läpi. Papu toimikin eilen hyvin, mutta harmi vaan että oltiin maneesissa samaan aikaan kun siellä oli valmennus niin se vei vähän tilaa.
Tänään päätin treenata vähän kisoihin ja siistiä Papun häntää ja harjaa, koska viime kerrasta on kulunut tovi.

Treenattiin lähinnä pitkillä sivuilla laukassa lisäyksiä ja takaisin kiinni, sekä sitten pohkeenväistöjä. Noissa lisäyksissä ongemana oli jo viime kaudella se, että Papu vaihtoi laukan aina kun yritin saada sitä lyhentämään laukkaa. Onneksi olen jo saanut Sannalta neuvoja miten sitä saa treenattua. Pyrkisin aina saaman Papun menemään avoa, jotta laukka ei vaihtuisi. Oikea kierros on tässä selkeästi vaikeampi,mutta saatiin siihen pari ihan ok siirtymää. :)
Lopuksi trenaattiin myös käyntiä, sehän on joskus ollut ihan kamalaa Papun kanssa. Nyt pyrkisin pitämään Papun peräänannossa ilman että käynnin laatu kärsisi. Pitäisi muistaa että käynti ei ole vain hengailua selässä, vaan sitä pitäisi myös muistaa ratsastaa paljon. Päätin että nyt otan itselleni tavoitteeksi joka kerta ratsastaessa treenata myös käyntiä. 

Oltiin lauantaina myös syömässä kavereitteni kanssa sushia. :) Oli todella todella hyvää!! Ja oli kivaa käydä vähän ihmisten ilmoilla viettämässä iltaa. Voisi vähän yrittää lisätä tätä sosiaalista elämää...voisi vaikkapa muuttaa lähemmäs Turkua, pois Piikkiöstä :D
Avasin tuossa asp -tilin tällä viikolla, joten ensi vuonna voi alkaa etsimään tosissaan asuntoa.

Tällaista tällä kertaa, ehkä huomenna tai tiistaina taas lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti