lauantai 15. maaliskuuta 2014

Back in business

Täällä taas -tai no melkein viikko sitten tulin kotiin.

Huge sekosi totaalisesti kun kävimme hakemassa sen hoidosta.. ja koko päivän se sitten oksenteli viime sunnjntaina :/ Onneksi se oksentelu lopoui sitten jo maanantaina :)
Sunnuntaina kävin myös suorittamassa haasteen tallilla. Menin Papulla ilmansatulaa radalla ja laukkasin siellä yhdellä suoralla. Oli aikalailla energiaa ja viikon tauon jälkeen piti muutenki itse hakea tasapainoa.

Koko viikon on tuntunut siltä että ratsastustaito on jäänyt Ranskaan tai johonkin muualle. Onneksi Papulla oli hyvä hoito viikon ajan kun olin poissa. Nyt on tehnyt minulle ja Jussille(tallin omistaja) sitä että kun hakee sisälle ja yrittää laittaa riimua, Papu lähtee pois. Tulee kyllä portille vastaan, mutta kun pääsee nostamaan käden tarpeeksi ylös laittaakseen riimua päähän niin eikös neiti ota hatkat.. Noh hyvä jos tykkää olla ulkona.

Keskiviikkona oli Hugen kanssa agilitya ja harjoiteltiin suoraa eteen lähetyksellä. Eka rata oli se haastavampi, aloitettiin niin että oli pelkkä pituus, seuraavaksi tuli putki ja pituus ja viimeisenä oli rengas, putki ja pituus. Huge oli aika haka siinä, heti perään mentiin suorittamaan neljän esteen suoraa ja siinä ei kauan tarvinnut ohjata kun poika jo paineli edestakaisin sitä suoraa :D

Papu sai myös torstaina oikein päästellä, oltiin tunnin verran radalla ja lähinnä laukkaa ja ravia mentiin. Ja laukassa annoin päästellä pätkittäin, välillä piti tietenkin ottaa vähän kontrolliin kun oli todella pehmeitä kohtia ja niissä kompuroi jo käynnissä.
Ensimmäiset kilpailutkin on jo katsottuna ratsastuksen saralla. 11.4 on Ypäjällä alueluokkana HeA. Sitä kohti siis treenataan :)

Tässä oli nyt vähän päivitystä, pyrin taas kirjoittelemaan useammin :)  Suunnittelen myös vähän muokkaavani tätä blogia, mukaan tulisi ihan arkipäiväisiäjuttuja. Pääpaino kuitenkin hevosessa ja koirassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti