tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kevyttä ennen raskasta

Eilen menin Papun kanssa suht rennosti ja yritin ratsastaa vähän kuitenkin tulevan kisaradan pätkiä. Sain oikein hyviä ja rentoja siirtymiä ravissa :) Tänään Papun kanssa käytiin sitten kävelemässä radalla. Oli koirakin mukana ja huomenna on kuitenkin Sannan valmennus (pitkästä aikaa!!!). Hugella oli ihan super kivaa juosta rinnalla lumihangessa ja pääsipä Huge myös tapaamaan Omppua, labbispentua.

Kun sitten tultiin kävelyltä sisälle, niin ennen kuin ehtisin ovea kunnolla avamaan niin Huge sai kimppuunsa jackrussel vanhuksen ja sen jälkeen vähän nuoremman. :/ Hirveä ääni koirista lähti, sen perusteella olisi voinut olettaa että joku olisi loukannut. Onneksi ei kuitenkaan ja saatiin koirat rauhoittumaan loppujen lopuksi. Itselläni oli vähän hankaluuksia puolustaa aluksi Hugea kahdelta koiralta, kun Papukin oli vielä minulla.
Ihme kyllä Papu ei kovasti hätkähtänyt koirien metelistä, seisoi sivussa oli vähän että WTF?! Onneksi saatiin auttavia käsiä niin sain annettua Papun pois karsinaan laitettavaksi ja keskityttyä koiraan.

Huge ei ole kyllä kotona päästänyt mua edes keittiöön yksin. Nyt sentään nukkuu, mutta näkee jotain juoksemiseen liittyvää unta kun tassut vaan liikkuu :))
Huomenna sitten vähän kuulumisia siitä mitä mieltä Sanna on meistä tauon jälkeen. Toivottavasti ehdin hyvissä ajoin, kun tunti alkaa 17.00 ja mä toivottavasti pääsen ennen 15.30 koulusta...vaikka sit väkisin lähden ;) Mitä vain harrastuksen vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti