keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Rennosti hengaillen?

Koska meillä on nyt näitä valmennuksia tällä viikolla paljon niin on helppo kirjoitella :)

Tänään mentiin Maaritin ja Wilman kanssa Sannalle valmennukseen. Sanna katsoi meidän kouluradat läpitte, sekä auttoi meitä verkkaamaan.
Papu osoitti jo lastauksessa ongelmia, johtui ehkäpä kiimasta sekä siitä että Wilma oli ihan vieressä koko ajan. Lopulta saatiin Papu koppiin ja sen jälkeen alkoikin Wilman kanssa puurtaminen.

Noh, aluksi verkassa Papu oli kuin viulunkieli. Tehtiin käynnissä keskihalkaisijan linjalla väistöä kolmella uralla. Siinä yritettiin saada Papu rennoksi ja ravissa tehtiin samaa mutta diagonaalilla. En meinannut saada oikeaa pohjetta alussa millään läpi ja jouduinkin ottamaan raipan avuksi ja siitäkös neiti "innostui". Mutta kun ei pohje tai kannus tehonnut oli pakko ottaa oikean jalan avuksi keppi. Sen jälkeen kun olin hetken aikaa raipan avustuksella mennyt ja jätin raipan pois, rupesi Papu toimimaan ihan hyvin. 

Meillä meni kaikki hyvin kunnes ...
AURINGON LUOMA VALOLÄNTTI 
ilmestyi suurinpiirtein M -kirjaimen kohdille, ehkä vähän jälkeen. Mutta voi luoja, ärräpäitä lenteli ja niin lensi hevonenkin. Yritin mennä kulmassa avoa ja kääntää päätä pois, mutta ei ni ei. 
Toisaalta hyviä puolia oli, että Ypäjän hallikisoissa on näitä samaisia pelottavia auringon luomia valolänttejä. Ja oppisinpahan taas että miten tällaisessa tilanteessa ratsastetaan. Ei ainakaan mennä väkisin sinne vaan pidetään hevonen kontrollissa ja leikataan se kulma pois. 

Nyt tarvitsee vain itse muistaa miten ratsastetaan, sekä ylipäätään muistaa ratsastaa jokaista käynti- ,ravi- ja laukka-askelta. Hetkeksikään ei saa jäädä matkustamaan tai unohtaa että itselläkin ON NE JALAT!! Perhana. Meillä meni toisella kertaa rata paljon paljon paremmin vain sen takia, että muistin käyttää niitä mun jalkoja myös!! :DD 

Noh, maanantaina taas Sannalle. Sanna toikaisi yhdessä vaiheessa meille että hänellä on ihan hiki jo pelkästään meidän katsomisesta :'D Hmm hmm.. ehkä me maanantaina ollaan parempia ja ehkä me kisoissa osattais? Hope so! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti