tiistai 1. huhtikuuta 2014

Säätöä joka suuntaan

Viime kerrasta on taas vierähtänyt tovi.

Torstaina Riinan valmennuksessa Papu oli väsynyt. Tosin sillä kertaa sitä sai helpommin ratsastaa, mutta olin myös itsekkin poikki joten piti tsemapata itseänikin.
Perjantaina Veera juoksutti Papun ja lauantaina kaiketi liikutti ? :D
Lauantaina myös Tarja kävi hieromassa (olin itse taas laivalla, joten en pääsyt paikalle). Kuulemma ylälinjassa kireyttä, mutta antoi kuitenkin hoitaa ihan hyvin. :)

Sunnuntaina sitten ajattelin, että menen kevyesti ratsastaen ulkona. Mutta Papu ei uskaltanut siellä sitten rentoutua.. plääh. Hain myös meille 10l hampunsiemeniä, toivon että ne vaikuttavat meidän kisatilanteisiin ja muutenkin siihen ylenpalttiseen jännittyneisyyteen sekä kyttäämiseen.
Tuloksia odotellessa...

Eilen oltiin sitten Sannalla yksityistunnilla. Mentiin sinne niin että olin selässä 13.00 ja lopetin 15.00.. :D Kyllä vain, ratsastettiin yhteensä 2 tuntia. Ensin menin itsekseni n. 30min sen jälkeen Sanna tuli pitämään tuntia. Pyrittiin saamaan Papu rennoksi ja antamaan periksi niskastaan pienellä ympyrällä ja se onnistui :)
Sanna löysäsi meidän kankien ketjua yhdellä ja se vaikutti PALJON jo Papuun. Tämän jälkeen mentiin rata joka sujui paremmin kuin viime viikolla.
Radan jälkeen kuitenkin Sanna halusi mennä Papun selkään ja ratsastaa sen läpi. Siinä sitten katselin puolisen tuntia kun Sanna ratsasti ja Papun ongelmia olivat suoruus, se on vino oikeassa kierroksessa. Vasen on helpompi, aina ollut. Toinen ongelma oli se, että Papu on pohkeen takana. Sanna ihan kunnolla täräytti Papua pohkeilla kylkiin eikä se liikkunut mihinkään!! Raipan avustuksella sentään liikkui.. -.-

Sannan ratsastuksen jälkeen todettiin että satula on liian edessä, ja Sanna käski koittaa että siirrän karvan edessä olevat palat taakse. Ja tiputettiin kankikuolainta alaspäin. Yritetään mennä sillä, jos Papu ei rupea hirveästi pelaamaan kielellä. Lopuksi kun menin radan uudestaan Papu oli RENTO (voitteko uskoa!!) ja meni ihan super hyvin!! <3 Kunhan se fiilis olis vielä jatkossakin.

2 kommenttia:

  1. Äää mä vissiin unohdin kirjoittaa :'D noh me vähän hömpöteltiin vaan kun tuli vähän kiire ennen hierontaa, käynnissä ja ravissa jumppailtiin ja yritin saada papua rennoksi, eteen alas. Kevyessä ravissa se ihan onnistuikin, harjoitusravi vaan rupes masentaa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olit unohtanut ;) Mut oletin et jotain olit ainaki tehny ku karsina oli siivottu ja hevonen oli saanu ruuat :D

      Poista