maanantai 3. helmikuuta 2014

Voi hokit ja naarmut

Ennen kuin alan parkumaan ja surkuttelemaan tämän päiväistä talleilua, totean että eihän tämä isoa ole mutta harmillista.

Aloin harjailemaan Papua karsinassa kun katsoin vasemmalta puolelta oikeaa takajalkaa, että näyttääpä se paksulta. Menin oikealle puolelle ja katsoin sieltäkin jalkaa ja totesin että jep, turvonnut on. Eikä ihan vähääkään. Oikea jalka oli kintereeseen asti lämmin -- ei kuuma, mutta selkeästi lämpimämpi kuin vasen jalka.

Kylmäsin jalkaa n. 15min vedellä ja sen jälkeen pistin Papulle kamat niskaan ja menin maneesiin. Kävelytin ja juoksutin molempiin suuntiin että näin liikkuiko puhtaasti. Ja liikkui puhtaasti, ei mitään isoa näkyvää ollut jalassa.
Vasen normaali takajalka

Oikea takajalka vesikylmäyksen jälkeen..turvotus vähän laskenut.
Kesti myös ratsastuksen ja menin vain 30min kun huomenna olisi tarkoitus mennä Villen valmennukseen. Vähän ravia ja laukkaa molempiin suuntiin.

Liikutuksen jälkeen laitoin vielä lainaksi saadun kylmäyssuojan siihen jalkaan ja hoitelin tavaroita pois. Samalla hepat sai iltaheiniä ja Papulle oli karsinassa iltaheinät valmiina ja aamuheinät laitettiin oven viereen.

Toisella hoitopaikalla Papua vastapäätä oli sitten Lissu tamma, joka söi heiniä lattialta. Nauroimme kuinka Papu kuopi omat aamuheinät mahan alle ja seisoi niiden päällä juuri sen näköisenä, että toi toinen tamma meinaa kohta syödä munki heinät. :D

"Nää on mun, et varmana syö näitä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti