perjantai 31. tammikuuta 2014

Hetki pilvissä

Papun kanssa on nyt ollut pieniä vaikeuksia, kun ei ole tahtonut olla kovin hyvä. Maanantaina sain Riinalta hyviä vinkkejä ja keskiviikkona CR -tunnilla Papu meni ihan superisti! Torstaina se sai vapaapäivän ja tänään kun menin tallille, en ajatellut tekeväni mitään erikoista.

Olin kahden vaiheilla laitanko Papulle kanget vai nivelet. Laitoin kuitenkin kanget, enkä kadu. Alku oli vähän hankalaa, Papu ei olisi halunnut antaa periksi taivutuksissa. Tehtiin pitkä alkuverkka, käyntiä varmaankin 20min ja siihen päälle ravailua toiset 20min ilman mitään erikoista tehtävää. Vähän yritin ravissa jumpata Papun ristiselän aluetta, sekä saada neitiä menemään rennosti.

Keskityin myös omaan istuntaan todella paljon, koska CR -tunti oli hyvin muistissa vain sen takia että silloin Papu meni niin kivasti. Tänään se meni sitten myös kivasti, aah, en edes tajunnut kun vasta loppuraveissa, että perhana tänäänhän tää sujui :D

Papu sai kiitokseksi ison annoksen porkkanoita ja leipää <3 Nyt taas ehkä pieni kipinä koulutuuppaukseen ja valmentautumiseen tuli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti