tiistai 11. helmikuuta 2014

Päivitystä

Edellinen postaus on jäänyt vähän kesken.
Papun turvonnut jalka oli jo heti seuraavana päivänä parempi ja kuulin myös syyn seuraavana päivänä jalan turvotukseen.
Ei ollut hokin tekemät naarmut syynä, vaan se että kiimassa olleet tammat olivat sitten alkaneet kiukuttelemaan toisillensa. Papu oli potkaissut kohti naapuritarhan tammaa ja onnistunut samalla saamaan langan jalkaansa kiinni ja näin ollen myös onnistunut sitten saamaan sen jalan hieman turvonneeksi.

Jätin myös silloin Villen tunnin välistä, koska en halunnut ottaa yhtään riskiä sen suhteen että jalka olisi mennyt huonompaan suuntaan. Nyt se on jo normaali ja Papu saa palata takaisin työntekoon. :)

Lauantaina kävi hieroja ja kysyi minulta että onko ollut vaikea ratsastaa ja kerroin että perjantaina oli. Se oli silloin ihan kamala, sain taistella ja vääntää ja kääntää Papun kanssa ihan todenteolla. Silloin oli oma kärsivällisyyskin koetuksella.
Hieronnassa oli kuulemma käynyt ilmi että selkä oli kipeä (voi myös johtua kiimoista) sekä kaulasta vasemmalta puolelta kun Tarja oli käsitellyt, Papu oli istahtanut melkein hänen syliinsä. :s Täytyy katsoa miten jatkossa menee ja varmaan alkaa tekemään vähän venyttelyjä ratsastuksen jälkeen.

Kirjoitaminen on myös jäänyt kovin vähäiselle, kun hoidan äitimme kuolinpesän asioita ja yritämme saada asuntoa tyhjäksi. Voin kertoa että ei ole ollut ihan pieni homma, tavaraa on PALJON eikä sitä tiedä mihin sen kaiken laittaisi. Hyviä lipastoja ja laatikostoja ym tavaraa, mutta ei niitä paljon saa  60m² kokoiseen kerrostaloasuntoon.

Hugella taas on ollut super kivaa aina viikonloppuisin kun on saanut leikkiä aamusta iltaan veljeni koiran Mandin kanssa. Harmi että Mandi alkaa olemaan aika raju leikeissään ja Huge joutuu jo parkaisemaan aina välillä. Yleensä Hugen korvat ovat kovilla, koska Mandin mielestä niistä saa hyvin kiinni. -.-
Viimeksi sunnuntaina huomasin kuinka Huge halusi leikkiä minun kanssa pehmolelulla ja Mandi paimenkoirana tuli repimään Hugea että et muuten leiki noin. Joutusin sitten pitämään Mandin kauempana ja lopulta veljeni ottikin Mandin syliin.

Tänään Hugekin teki töitä, ihan melkein oikeasti. ;)
Toimistomme lähellä teemme saneerausta kerrostaloihin ja kävimme Hugen kanssa kiinnittämässä yhden talon hissiin sähkökatkoksesta lapun sekä ilmoitustaululle ja myös jakamassa kasikerroksesta alaspäin kaikkiin asuntoihin saman lapun. Siellä se Huge tuli kiltisti perässäni aina kerros kerrallaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti