keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Tammallani oli hyvä päivä - niin myös minulla

Viime perjantaina oli ystävänpäivä ja menimme mieheni kanssa silloin laivalle, Viking Gracelle. Siellä oli tiedossa perjantaina á la carte ruokailua ja lauantaina kylpylää 2 tuntia, hierontaa sekä buffettia. Ja pakko sanoa että oli ihanan rentouttavaa!! <3
Sunnuntaina olikin sitten lapsuudenkotini lopullinen tyhjennys ja sinne se jäi tyhjänä odottamaan uusia asukkaita.

Huge oli viikonlopun taas isälläni hoidossa ja Papua liikuttivat vuokraajat viikonlopun ajan, sekä perjantaina kaverini. :)

Maanantaina ratsastelin Papua rennosti ja pyöreäksi eteen alas, seuraan meinaan tuota Sophia Backlundin blogia ja sieltä aina saan vinkkejä treenaukseen. Kaikki mikä auttaa hevosta kulkemaan paremmin läpi selän, sekä rentouttamaan koko hevosta niin ovat meille kallisarvoisia. Papun kanssa kun on ollut hankaluuksia sen rentouden löytämisessä kangilla mennessä.

Eilen olimme Korpimäen ratsutilalla Riinan valmennuksessa ja voin kertoa että Papu oli ihan SUPER!!!
Alussa haettiin taas vain rentoutta ja pyöreyttä hevoseen ympyrällä, siirreltiin takapäätä ja jumpattiin ristiselkää.
Laukassa ruvettiin tekemään laukka käynti siirtymisiä, ja muutaman epäonnistumisen jälkeen rupesi sujumaan. Käynnin tahti ei kärsinyt ja välillä Papu jopa rentoutui siinä! Myöskin oikea kierros oli paljon paljon parempi nyt, kuin viime kerralla Riinan valmennuksessa. Riina sanoi myös että ratsastin nyt itse Papua paljon paremmin suoraksi tässä kierroksessa, itse koin myös että oikea kierros oli jotenkin helpompi istua kuin vasen.
Lopuksi tehtiin vielä ihan muutama laukanvaihto käynnin kautta, niissä saikin sitten harjoitella sitä että se käynti tulisi heti ja käynnin laatu ja rytmi pysyisivät hyvänä. Sitten kun saimme yhden hyvän vaihdon niin lopetimme.
Loppuraveissa Papun askel oli ihan hurjan iso ja rennon letkeää. Olisin taas voinut jatkaa ikuisuuksiin vain ravailua ja taivuttelua siinä ravissa. :)

Harmi ettei ole kuvaa siitä nyt, mutta Riina tulee sunnuntaina meille pitämään tuntia ja Erika tulee valokuvaamaan, joten tännekkin saattaa muutama kuva tulla silloin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti