keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ei niin onnistunut päivä

Tässä sitä taas ollaan.. Papulla on viime vikko tosiaan ollut erittäin kevyt. Sunnuntaina ratsastin pikaiseen ja maanantaina juoksutin. Molempina iltoina meni niin myöhään että aikaa oli rajallisesti. Tiistaina meillä oli sitten Villen valmennus ja meninkin hyvissä ajoin tallille.

Siivosin karsinan ensin, jonka jälkeen hain Papun sisälle. Olin saanut eräältä tallilaiseltamme koitettavaksi MagHealt kinnersuojat, ja pistin ne Papulle siksi aikaa kun harjasin sitä. Nämä sen takia, kun epäilen että sillä olisi kintereet vähän kipeät. Nyt testailemme näitä jonkin ajan ja katsotaan mitä tapahtuu.
Villen tunnin alussa kerroin Villelle, että oikea kierros on ollut vaikea. Kun on yrittänyt ympyrällä suoristaa Papu on yrittänyt vaihtaa. Alkuun Papu yrittikin juosta alta pois ja oli aika pommi. Himmailin sitä sitten koko tunnin ja vasta lopputunnista pääsin itsekkin rentoutumaan. Valitettavasti tämä himmailu aiheutti todennäköisesti sen, että Papulla oli tänään selkä todella kipeä. :(
Papu sai nyt sitten pitää Back On Trackin loimea selässään illan.

Täytyy nyt miettiä pystyisinkö laittamaan Back On Trackin loimen päälle vielä toisen sisäloimen. Täytyy myös keksiä onko jotain mitä voisin laittaa siihen ryntäisiin suojaksi, jos saan laitettua kaksi loimea päällekkäin. Onko kenelläkään ideoita?

---

Ulos lähdössä :)
Hugen kanssa ollaan taas yritetty pärjätä pakkasilla. Kyllä se tarkenee kun on kevempi takki sekä haalarit ja vielä tossut. Haalareita yritän välttää, koska Huge ei yhtään tykkää niistä tai oikeastaan luulen, että haalarit on ärsyttävät vain sen takia että kutittavat. Tossut on inhottavat, mutta selkeästi tassut palelevat jos niitä ei laita.

Ja murkkuikä on todellakin alkanut! Taas tänään agilityn jälkeen käytiin siellä paikan päällä kävelyllä niin eikös Huge yrittänyt olla hurja ja iso poika ja alkanut oikein pahasti murisemaan toiselle koiralle! Siinä sitten käytiin pieni keskustelu Hugen kanssa, että miten sitä käyttäydyttiinkään. Onneksi ei pahemmin ole vielä mitään tapahtunut.

Agissa oli ihan ok päivä, Huge suoritti tehtävät ihan hyvin mutta ensimmäisestä radasta alkaen oli keskittyminen vähän hukassa ja toisella radalla ei sit kiinnostanu alkuunkaan. Hugea kiinnosti enemmän naapuri radan ohjeet kuin mun ohjeet ja hyppäs laitaa vasten pari kertaa -eikä ollut kaukana etteikö olisi päässyt kiipeämään siitä yli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti