sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kuulumisia

Hugen poseeraus palkintoruusukkeen kanssa
Eilen - lauantaina - meillä oli Hugen sekä tässäkin lajissa minun ensimmäiset mätsärit :) Ensin oli siis kehässä 2 pentua, joista parempi sai punaisen nauhan ja "huonompi" sinisen. Me saimme sinisen, johtuen kokemattomuudestamme. Sinisen ryhmän sijoilla olimme kuitenkin kolmansia ja olin aika ylpeä sillä ihan rehellisesti sanoen Huge ei ymmärtänyt mitä pyysin... Se istu, meni maahan, kieri ja teki vaikka mitä temppuja :D Odotellaan nyt että ensi kevääksi voidaan hommata itsellemme näyttelykurssi :)


Papun kanssa ollaan nyt reilu viikko asusteltu uudella tallilla ja Papu on saanut vähän massaa ;) Mutta tästä olen jo maininnut, että heinää voi antaa vähän vähemmän :P

Yritän löytää Papulle vuokraajaa, mutta asialla ei ole tavallaan mitään kiirettä, koska tällä hetkellä olen kovin varautunut tuntemattomiin. Kuitenkin pitää itse tehdä hevosen ruuat sekä siivota karsina päivittäin.
Onhan totta että "joudun" joka pv käymään tallilla, mutta tosiasiassa talli on työmatkan varrella. Varsinkin neljän aikaan huomasin yksipäivä sen reitin olevan nopeampi kuin normaali työmatkani. :)

Kengitysväliäkin yritämme pidentää nyt 6-7 viikosta 7-9 viikkoon, sillä tallilla on yhdellä ihmisellä 2 kengitettävää samalla kengittäjällä, joten yritämme pysyä samassa tahdissa. Sen takia ostin Papulle bootsit etujalkoihin, sillä potkii helposti itseään takakavioilla.
Papu sai myös Back on Trackin Supreme talliloimen ja vielä Hilton Herbsin Easy mare gold nestemäistä yrttiä :) Toivottavasti saadaan kiimat kuriin.

Ensi viikolla meillä on tiistaina Villen valmennus.. ei olla sitten niin pitkään aikaan käyty missään valmennuksissa, joten jännityksellä odotan mitä siitä mahtaa tulla.
Tänään meillä oli irtohypytystä ja siinä Papu sai loikkia kunnon okseria lopussa, meni kyllä sitä vauhtia kujaan, että välillä miettisin mahtuuko se niihin väleihin edes :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti