torstai 7. marraskuuta 2013

Barffaus alkakoon

Nyt kävin ostamssa Mustista & Mirristä Hugelle barffausruokaa. Mukaan tarttui Maukas broilerin kaulat ja siivet, kaksi kanamix pötköä, sekä Naturesin puppy nugetteja. Huomenna aamulla aloitetaan barffaus, saa nähdä miten selvitään. En itse ole vielä ihan perillä mutta ohjeet on ja aina on onneksi mukava kasvattaja, jolta voi kysyä apua. :)

Ostin myös uuden haastelelun Hugelle kun kongi on alkanut tuntumaan niin helpolta jo. Tämä uusi sentään aiheuttaa pojalle pään vaivaa, varsinkin kun lisäsin sinne sisälle vähän lihapullia ;) Huge leikkii uudella lelulla :D

Eilen meillä oli myös agilitya. Meillä on aina 2 rataa, ensiksi harjoittelimme ihan helppoa rataa missä oli hyppyjä sekä putki ja meillä pennuilla tuli siihen yhteensä 6 estettä, joista 1 oli tosiaan putki.
Toisessa radassa olikin sitten vähän enemmän haastetta, jo senkin takia että Huge väsyi todella nopeasti, eikä tahtonut keskittyä.

Tässä tulee se vaikeampi rata kuvana :D Emme olleet esim ikinä aikaisemmin Hugen kanssa treenanneet tuollaista rengasta. Olimme vain menneet sellaista pientä jossa ei pahemmin joutunut hyppimään, mutta meni tämäkin hyvin kunhan vain jaksoi keskittyä. :) Putkista Huge taas tykkää ihan mahdottomasti, sitä ei tarvitse kahta kertaa käskeä niistä menemään. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti