tiistai 12. marraskuuta 2013

Blogiin muutosta vaiko ei?

Tässä olen pohtinut että pitäisikö blogia muuttaa enemmän sellaiseksi missä kerron myös omasta elämästäni. Tosin sehän pääosin pyörii jo omien karvakasojen ympärillä, mutta mahtuuhan tähän kaikkeen mukaan oma avopuoliso/kihlattu sekä muut kaksijalkaiset.
Ja onko teillä, jotka tätä luette jotain toiveita millaisia postauksia teen?


Pitkästä aikaa menin kangilla Papun kanssa eilen ja teimme paljon jyrkkiä väistöjä, sekä avoja ja sulkuja. Papu oli ihan paras! Tänään voidaan hyvillä mielin mennä Villen valmennukseen ja kangilla, niin ei tarvitse miettiä miten saan sen kuuntelemaan.
Meillä on nyt myös etsinnässä kotivalmentaja. Riina Vihanto tulee ensi viikolla pitämään yksityistuntia. Eihän tässä auta kuin testata eri valmentajia ja toivoa, että löytää sen parhaan itselleen. Tietenkin sitten voidaan lähteä kuskailemaan itseämme ympäri lähialueita, mutta nyt yritän löytää jonkun vakkarin jonka kanssa yhteistyö alkaisi sujumaan. Sannastakaan en haluaisi luopua, mutta tällä hetkellä tuonne omalle tallillemme en voi häntä pyytää, sillä siellä ei ole vielä tarpeeksi tulijoita yhteen ryhmään.

Tässä teille vähän kuvaa siitä mitä Papu oli ensimmäisissä aluekoulukisoissa ja mitä se on nyt viimeaikoina ollut :)

Kotimäki 30.8.2008
Rusko 11.8.2013


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti