perjantai 4. lokakuuta 2013

Hyvää Eläinten päivää!

Tänään rapsutellaan Hugea ja Papua! Sekä hemmotellaan ne piloille. Mutta vain tänään, huomenna taas palataan normaaliin arkeen. :D

Pitkästä aikaa oltiin pomppimassa pikkuesteitä eilen Papun kanssa. Oli aikas hauskaa ja ehkä olisi ollut viisaampaa laittaa jotkut muut kuolaimet kuin kolmipalat. Kyllähän Papu silti pysyi käsissä, mutta pylly oli suht kevyt ;)

Emme muutakkaan vielä Hannulaan aikaisintaan joskus tämän kuun lopulla. Tosin nyt täytyy miettiä mikä aika on paras... kun 25.-26.10 on Ypäjällä kisat, ja sitten siitä 4pv on kuun vaihde..joten enpä tiedä mikä aika on meidän muutolle paras.

Nyt siis treenataan kohti kisoja ja toivotaan että sujuu siellä hyvin. Vähän vielä mietityttää mennä sinne..varsinkin kun katsoi ketä siellä aikoo startata... :S Tosin osallistumista en aio maksaa ennen kuin olen 100% varma että uskallanko startata kansallisissa HeA:10.

Tässä oli tämä pieni välipostaus, huomenna aamulla onkin Hugen kanssa agilitytreenit ja kotiläksyä pitää ehkä tänään harjoitella ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti