tiistai 1. lokakuuta 2013

Papun ja Hugen kuulumisia

Heippa hei hyvät lukijat!

Taas on kulunut tovi kun olen viimeksi kirjoitellut. Nyt on isoja asioita tapahtumassa.
Viikonloppuna Papu muuttaa nykyiseltä talliltaan pois, ja valitettavasti joudumme kauemmas Papun ihannemies Dáriuksesta. Onneksi pääsemme vierailemaan välillä sinnekkin joskus jottei ikävästä tule liian kova. ;)

Lauantaina ja sunnuntaina on tiedossa myös Ville Vaurion valmennukset, saa nähdä miten hänen tyylinsä ja ajatuksensa istuvat meille. Toivottavasti hyvin. Sunnuntaina on myös tarkoituksena klipata Papua vähäsen. Sain vihdoin ja viimein Back on Trackin Classic loimen Papulle ja toivon että siitä on meille apua. :)

© Leena Kahisaari

Kantakirjauksen pisteet olen katsonut nyt hippoksen sivuilta:
  II -kantakirja
 Tyyppi ja kaula         8
 Pää, kaula ja runko   7
 Jalat & liik. sään.       7
 Käyntiliikkeet            7
 Raviliikkeet               8

Eli siis yhteensä 37 pistettä, olen aika ylpeä :)

© Leena Kahisaari


Tässä oli myös Lounais-Suomen aluejoukkuemestaruudet, missä meidän joukkue sai pronssia. Elämäni kovin saavutus jos näin voisi sanoa :) Vaikka oman suorituksen prosentit olleet hurjia, niin kotona laskiessani pisteitä olisimme olleet jokatapauksessa pronssilla vaikka pisteeni olisivatkin laskettu mukaan.

Huge on saanut uuden toverin, shetlanninlammaskoiran Mandin. Mandi on siis veljeni koira ja Hugea isompi vaikka on monta kk:ta nuorempi :) Toistaiseksi heillä on ollut oikein hauskaa.
Viime viikonloppuna olimme mökillä ja sielläpä olikin
menoa ja meininkiä. Jos koirat eivät riehuneet ne nukkuivat ja jos ne eivät taas nukkuneet ne riehuivat. Välillä sai oikein mietiä missä koirat ovat kun olimme itse sisällä. Mutta sunnuntaina ei tarvinnut enää kotona riehua. Jännä juttu mutta Huge ainakin simahti samantein sohvalle kun kotiin pääsimme. Iltalenkillekkin piti oikein herättää juuri kun Huge näki jotain unta.

Koira parka meni taas uimaan itsekseen, kun heittelin pieniä kiviä rannasta mereen aina vähän pidemmälle ja lopuksi Huge tajusi uivansa ja kiire merestä pois oli kova. :D Mandi taas oli  niin hieno neiti että kasteli vain tassunsa, pöh.
Saunan aikana Huge myös joutui toisen veljeni kantamana uimaan, sitä tilannetta en nähnyt mutta sen näin kun Huge tuli lämpimään paljuveteen uimaan ja sitten mentiinkin jo savusaunaan lämmittelemään. Ei ihan ole Hugen mieleen nämä syyssäät ja lämpötilat :D










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti