lauantai 5. lokakuuta 2013

Valmennuksia

Tänään oli yhtä sun toista valmennusta.
Aamu alkoi Hugen kanssa agilitytreeneillä, uutena kotiläksynä oli sylikäännös. Se ei ollut kovin vaikeaa, eikä Hugella tuntunut olevan toispuoleisuutta. Tällä kertaa oli myös ensimmäinen rata, kolme pientä estettä. Se oli hauskaa, eka kerta meni vähän niin ja näin, mutta seuraavaksi Huge osasikin jo hakea esteille. :)
Opeteltiin myös vähän pujottelua, siinä Huge hypäsi pleksien yli pari kertaa kunnes sain sen oppimaan pujottelun. Vierasti aluksi vähän sitä touhua, mietin juuri että pitäisiköhän jostain kehittää jo pujottelukepitkin meille. Teen töihin varastoon meille jonkun pikku treenialueen ;) Siellä kun vois aina hyvin treenata.

Agilityn jälkeen pääsin noin puoleksi tunniksi kotiin ja lähdinkin tallille. Sillä piti lähteä toiselle tallille Ville Vaurion valmennukseen. Oli vähän kiirus siinä lähdössä mutta onneksi kaikki sujui hyvin ja paikan päälläkin Papu oli nätisti kun yksin varustin hänet.
Valmennus oli hyvä, mitään erikoista ei tehty. Lähinnä ravissa temmonvaihtelua, avoja, sulkuja, laukannostoja käynnistä niin että hevonen oli peräänannossa ennen nostoa, sekä Papun kanssa yhdet vaihdot diagonaalinlinjalla molempiin suuntiin.
Papu pääsi karvoistaan pe illalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti