tiistai 17. syyskuuta 2013

Missikisat

Papu kävi tänään missikisoissa aamulla. Hän käyttäytyi hienosti ja olimme tietenkin ainoat joilla ei ollut lettejä, mutta ei se meitä haitannut. Itse olin elämäni ensimmäistä kertaa missään hevosnäyttelyissä, en edes match showssa ole käynyt. Joten kiitän suuresti tukihenkilöäni Miaa, jolta kyselin kaikkea mahdollista jatkuvasti. Tällä kertaa vähän ehkä jännittikin, koska en edes tiennyt mitä pitää tehdä.. :) Onneksi tuomarit kertoivat, mutta oli se silti vähän stressaavaa.
Papu taisi saada pisteet 8-7-7-7(ja 7?) yhden 8 se ainakin sai.. valitettavasti nyt en muista mutta laitetaan tähän kirjoitukseen sitten arvostelut tai tehdään uusi teksti kun ne saan. Mutta Papu siis kantakirjattiin 2 kantakirjaan.
Säkä oli 163cm ja maha 191cm. Hieman Papu oli jännittynyt mittauksessa.
"Jouduin" juoksemaan 2 kertaa kehän ympäri ja huh, se oli rankaa!! Varsinkin kun piti juosta niin kovaa että Papu liikkui parhaiten! Onneksi se omasta mielestäni liikkui hyvin :) Ja ratsastuksessa Papu kyttäsi tuomarien telttaa, mutta muuten meni ihan hyvin. Laukka ei ollut tarpeeksi pyörivää tuomareiden mielestä. Ravilisäys oli ihan SUPER!! Siitä olin kaikista innoissani! :D Nyt vain odotellaan postista arvostelua sekä Kanin kuvia nettiin :)

3 kommenttia:

  1. Hih, kun tulin blogiin, oli blogi päivitetty alle minuutti sitten. Ja nyt 5 min sitten, koska luin postauksen

    VastaaPoista
  2. Ps. Kanin kuvia ei tule nettiin vaan niitä pitää tiedustella häneltä itseltään säpo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tajusin kun kävin kotisivuilla ;) Kunhan jaksan/muistan niin täytyy kysellä :)) Taisi Mia sitä minulle jo mainitakkin autossa kun lähdimme.

      Poista