perjantai 20. syyskuuta 2013

Uusia kavereita

Papun kanssa missikisojen jälkeen alkoikin treenit kohti aluejoukkuemestaruksia, jotka käydään Teijossa.
Ja voin ihan suoraan sanoa että Papu ei ole ollut helppo -.- Noh, toivottavasti osaa käyttäytyä kisoissa, miettisin että tänään käydään ehkä maastossa taikka tehdään muuten jotain kevyttä. Huomenna on taas aika kunnon ratsastuksen, jotta sunnuntaina menisi mahdollisimman hyvin! :)
Papu on myös saanut uuden tarhakaverin, kimon Fridan :) Ensin yritettiin laittaa suomenhevonen Fantti, mutta valitettavasti he eivät tulleet juttuun.
Ja syksy on taas saapunut, Papun selkä on alkanut taas oireilemaan :( Nyt meillä on taas kaurapussi käytössä sekä tehdään kunnon alku-/loppukävelyt.

Hugen kanssa meillä oli tiistaina viimeinen pentukurssi. Paljon on vielä opittavaa ja ajan kanssa oletan kaiken sujuvan. Agilitykurssi vaihtui meillä torstaista lauantaihin ja sitä meillä on ollut nyt vasta 2 kertaa. Nyt on vielä muutama lauantai kisoja, joten joudun vähän katsomaan mihin kisoihin menen ja mihin en.
Huge on myös saanut "serkun", blue merle shelttityttö Mandin. Mandi on siis veljeni koira ja tässä nyt keskiviikosta asti Mandi ja Huge ovat voineet painia keskenään ja tänään vihdoinkin tuli aselepo heidän välilleen. :)  Nyt Mandi lähti mökille ja Hugella on hirmuisen tylsää! Tuollalailla saisi viedä hänen kavereitaan pois! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti