perjantai 13. syyskuuta 2013

Hevosen ja koiran hoitoa

Eilen oli Kenneth Norjasta laittamassa Papuun vähän neuloja. Papulla oli niskassa jokin osa pois paikoiltaan joka oli aiheuttanut niskaan jännittyneisyyttä. Joten hän sai 6 neulaa takajalkoihin, ihan kavion rajaan. Ja siis 3 neulaa per jalka. :)
Muut olivatkin sitten hormonaalisia ongelmia, tämä ei todellakaan yllättänyt. Melkein nauratti ja teki mieli sanoa että kerro jotain uutta. :D Saatiin nyt ohjeeksi syöttää noin kuukauden ajan magnesium oxidea ja mennä kevyellä tuntumalla, mikä olisi mahtavaa jos Papu ei lähtisi juoksemaan alta ja olisi kevyt kädelle :) Tosiaan tänään ei vielä saa ratsataa.
Huomenna vasta aikaisintaan pääsen selkään, mutta silloinkin ihan jotain pientä vain kun ei taida aika riittää. Ensin on 11-12.30 agilitya Hugen kanssa. 13.00 alkaen tallin pesua ja ystäväni synttärit illalla.

Vaihdettiin Hugen kanssa agilityryhmää torstaista lauantaihin. Ja nyt tiedän muutaman päivän jotka eivät minulle sovi kisojen takia, mutta eipä se haittaa. Kiva päästä taas pitkästä aikaa Hugen kanssa agilityyn. Myös Hugen maha on alkanut toimimaan ja eilen keitin possun sydäntä ja pilkoin pieniksi palasiksi, jotta meillä olisi jotain terveellistä namia siellä. Huge oli todellinen keittiön vahti kun käsittelin possun sydäntä. Ihan kun ei olisi ruokaa ikinä nähnyt.
Pentukurssilla treenattiin tiistaina myös näyttelyasentoa, ja se sujui Hugella hyvin :) Olen aika ylpeä, paitsi luoksetuloharjoituksessa Huge aina sekosi! Ohjaaja piti kiinni Hugesta, minä kävelin "koirakujan" läpi lelu kädessä ja kutsuin Hugea. Jo koko matkan Huge raivoaa ja rimpuilee ohjaajan käsissä. Lopuksi en enää kutsunut Hugea vaan kävelin kujan läpi - käännyin ja pysähdyin. Odotimme että Huge rauhottuisi, mutta ei kauheaa huutoa vain..tätä siis joudumme treenaamaan..
Huge myös otti seuraavat koirakot kohteekseen jotka pääsivät tekemään samaa tehtävää ja saivat leikkiä lelulla.. heille hän sitten haukkui niin kauan että seuraava koirakko tuli tilalle.. Mikä pölvästi suoraan sanoen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti