torstai 12. syyskuuta 2013

Kantakirjaukseen 5 päivää

Vaikka kovin olin päättänyt aloittaa hyvissä ajoin treenaamisen aluejoukkuemestaruuksiin, niin nyt meille tulikin vähän suunnitelmiin muutoksia.

Papu kantakirjataan tulevana tiistaina ja maanantaina me sitten vähän juostiin ja katsottiin miten sujuu. Ei meillä mitään ongelmia ollut, paitsi että neidin selkä oli taas kipeä.. vaikutti liikkeeseen aika paljon. Nyt siis mennään vähän kevyemmin, mutta kuitenkin on pakko ratsastaa ettei kantakirjauksessa tule ongelmia :)

Ensinnäkin kanget ovat hyllyllä ensi tiistaihin asti, joten kolmipaloilla mennään. Eilen ratsatin ja ihmettelin miksi ihmeessä Papu on niin raskas edestä, syy selvisi kun katsoin turpaan - sillä ei ollut alaturpista. Tosin tässä vaiheessa totesin vain että voidaankin mennä ilman alaturpista. Papu kuunteli ihan hyvin kuitenkin, en olisi uskonut ihan heti :) Liikaa ollaan menty alaturpiksen kanssa.

Tänään meillä on vuorossa akupunktiota, selän takia sekin. Tärkeää olisi saada Papu nyt hyvään kuntoon selästä, sillä hänen pitää edustaa parhainta itseään tiistaina! Suoraan sanoen jännitän itse kantakirjausta enemmän kuin yhtäkään kisaa. :D

Kantakirjauksen jälkeen meillä on edessä klippaus, jos ilmat ovat kovin lämpimiä. Papu on jo kasvattanut välikelinkarvaa itselleen ja nyt kun ollut näitä +23 asteisia päiviä niin hän sitten hikoaa jo kun hakee ulkoa sisälle. Ja ratsatuksen jälkeen vasta onkin märkä hevonen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti