sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kuulumisia

Tässä nyt on ollut vähän taukoa kirjoittamisesta.

Ollaan aloitettu Hugen kanssa agility, ensimmäinen kerta meni hyvin ja toinen kerta onkin vasta tulevana lauantaina kun Huge tuli kipeäksi viime viikolla juuri torstaina.
 Hugen eka agilityeste :p
Eli nyt Hugella on ollut maha löysällä ja sitten seon taasvoinut hyvin ja taas löysä maha.. vaikeaa :( Noh, nyt ollaan syötetty riisiä, piimää ja raejuustoa sekä vähän omia nappuloita Hugelle. Maha alkanut taas toimimaan paremmin. Mutta pitää silti vielä tarkkailla.

Tänään olin myös pitkästä aikaa kisoissa Papun kanssa. Hangossa He A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6 (2009) tulos 58,95%. Siinä vaiheessa kun menimme aitojen sisälle ehtisin ratsastaa keskihalkaisijaa päätyyn kääntyä vasemmalle tehä voltin ja vaihtaa suunnan ja sitten tulikin jo vihellys. Eli siis oltiin ehkä 30s aitojen sisäpuolella ennen lähtömerkkiä. Se oli vähän outoa.
Alku meni ihan hyvin, väistössä oikealle se vähän jännittyi ja takapää meni edellä. Väistössä vasemmalle meni hyvin kunnes E:n jälkeen se näki S:n kohdalla kukkaruukun ja jännittyi ihan hirmuisesti, siihen piti vielä tehdä voltti! :D ensimmäisen kolmikaarisen vastalaukan Papu vaihtoi myötälaukaksi mutta sain sen siististi ravin kautta vaihtamaan takaisin vastalaukkaan :) Siihen olin itse todella tyytyväinen.
Emme tosin ole nyt 2-3 viikkoon olleet valmennuksissa joten siinä voi olla vähän syytä miksi tuntuma on kadonnut. Seuraavat kisat ovatkin sitten parin viikon päästä aluejoukkuemestaruudet. Sinne aletaan nyt treenailemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti