keskiviikko 21. elokuuta 2013

Missä kulkee rajat?

Huge kuulumisia tähän väliin, sillä kohta alkaa tapahtumaan yhtä sun toista. Siis hyvää tapahtuu, huonoja asioita on myös tapahtunut tai oikeastaan ärsyttäviä.

Töissä on rankkaa! Vieressä myös uusi panda 
Maanantaina Huge lähti töissä naapurin puolelle, eikä asiaa yhtään helpottanut se, että naapurit rapsuttelivat ja palluttivat Hugea. Sehän ei sitten millään meinannut tulla takaisin ja sisälle se oli pakko ottaa.

Tiistaikaan ei ollut sen parempi. Huge tuli kanssani ulos kun lähdin hakemaan työpaikalla postia, sanoin Hugelle että menee nurmikolle, isäni pihalle ja toivon sen tekevän tarpeensa jos sillä olisi hätä. Noh kävelin lähemmäs tietä kohti postilaatikkoa ja Huge tulkitsi asian niin että meni itse tien reunaan seisomaan. Tulistuin ja hätäännyin ehkä vähän, sillä Turun kunnan autot ajavat melko lujaa pitkin tietä. Onneksemme autoja ei liikkunut, mutta naapurista meni juuri joku autokorjaaja tien toiselle puolelle toiseen autokorjaamoon. Ja Huge sen perään! ARGH!!! Noh, siinä se sitten juoksi jalkakäytävällä mua karkuun muutaman metrin ja totesin etten edes yritä lähteä perään vaan käännyin ja juoksin pihalle. Onneksi Hugekin tuli sitten kovaa kyytiä pihalle. Mutta tällä tempulla Huge sinetöi sen, ettei ole oikeutettu pääsemään enää ulos vapaaksi. Nyt vain lenkkejä.
Illalla meillä oli pentukurssi. Siellä harjoiteltiin murinan merkitystä, EI -sanan käyttöä, sekä luoksetuloa lopuksi. Oli mukavaa ja viimeiseksi pennut saavat aina leikkiä keskenään, joten Huge ja pieni snautseri-narttu painivat. Vauhtia löytyi molemmilta pitkäksi aikaa ja kotona Huge nukkuikin makeasti. :)

Hugen peti, joka on sisustettu nyt jo eritavalla
Tänään käytiin töissä lenkillä ja koukattiin koirapuiston kautta. Oltiin liikenteessä ennen kahta, joten en odottanut että puistossa olisi ketään, mutta siellä oli terrieri :) Vähän aikaa pojat juoksi peräkanaa, kunnes toinen lähti ja mekin lähdimme aika pian heidän jälkeen.
Tänään myös ilmoitin Hugen agilityn alkeiskurssille. Se alkaa ensiviikon torstaina ja odotan innolla mitä siitä tulee! Huge varmasti nauttii kun saa tekemistä :)Laittakaapa toiveita mistä tai millaisia kirjoituksia haluatte tänne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti