maanantai 19. elokuuta 2013

Taukoa kisoista


Sunnuntaina oltiin Teijossa, Salossa kisoissa.
Meni ihan hyvin, vielä ei olla rusettihaita vaikka olis se kiva pärjätä. Mutta luulenpa että Papu on nyt vähän kyllästynyt näihin koulukisoihin. Ajattelinkin että on hyvä että tulee vähän taukoa tähän kisailuun, syyskuussa on vasta seuraavat kisat. :)
Salossa saatiin prosentteja yhteensä 59,792. Papu ei tahtonut olla terävimmillään ja joutusinkin tekemään töitä taas. Ravikin hiipui raviohjelman loppua kohden. Kerran tai pari taisin laittaa jalan eteen ja yrittää osua kainaloon, jotta saisin vähän potkua poniin. Loppujen lopuksi rata oli tasainen, ja yksi laukanvaihto tuli viimeisen keskilaukkadiagonaalin lopulla. Seuraavat viikot mennään vähän kevyemmällä. Pinja ensinnäkin ratsastaa tällä viikolla 3krt ja itse ajattelin antaa Papulle puomeja sekä juoksutusta ja maastoa paljon tulevina päivinä. Sannan tuntia meillä ei ole tällä viikolla kun ei saada ryhmää kasaan.

Eilen sain myös Katalta soiton että Papu oli jäänyt jumiin piehtaroidessaan vähän ennen iltatallia :s Mutta ymmärsin ettei sitä ollut tarvinnut auttaa ylös, oli vain joutunut potkimaan vähän kovemmin että selvisi ylös. Kaikki kuulemma näytti olevan kunnossa, mutta tänään nähdään sitten liikkeessä. Joku paikka voi olla vähän jumissa, joten täytyy olla tarkkana. Hierojakin on onneksi sopivasti tulossa perjantaina, joten saadaan tilannekatsausta lihaksistosta senkin puolesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti