perjantai 5. heinäkuuta 2013

Motivaatioita

Keskiviikkona suunnittelin kovasti meneväni tallille ja juoksuttavani Papua, mutta enpä sitten mennyt. Menin kaverini luokse Littoisiin ja Huge oli tietty mukana. Käytiin Littoisten koirapuistossa johon tuli pari isompaa koiraa tai oikeastaan ne oli ISOJA Hugeen verrattuna, mutta Hugella oli silti hauskaa :D Siellä se varmaan reilun tunnin verran juoksenteli ja kotiin mentäessä olikin sitten väsynyt joten söi ja nukahti :)
Huge on myös ilmoitettu pentukurssille joka alkaa 6.8  sekä pentuagilitykurssille joka alkaa 24.9 jos nyt oikein muistin nämä päivät :) Tuo agility ei ole vielä varmaa, mutta pentukurssi on :)

Papun kanssa meillä oli eilen torstaina Sannan valmennus. Mentiin avoja, lisäyksiä ja vastalaukkoja ja Papu meni hyvin, Vastalaukoissa oli välillä vähän vahtimista ettei hevonen levinnyt käsiin, mutta muuten meni tosi hyvin. Lopussa tehtiin pari takaosakäännöstä, koska menen 13.7 kisoihin missä ne ovat ja viimeksi eivät todellakaan sujuneet rataharjoituksissa. Tällä kertaa sujui onneksi ja sain vinkit missä kohtaa ne kannattaa tehdä.
Papu myös laukkasi kohti minua kun menin hakemaan laitumelta ;) Okei, myönnetään.. mulla oli leipää paperipussissa mukana ja heiluttelin ja rapisuttelin sitä siellä :D Lauantaina tai sunnuntaina haluaisin mennä maastoon, mutta toisaalta haluaisin myös harjoitella ensiviikon kisoihin ja voisin sen tehdä la ja/tai su.
Välillä tuntuu siltä että ei olisi motivaatiota ja houkuttelisi uusi hevonenkin, mutta en vaan pysty luovuttamaan Papua mihinkään koska sen kanssa on tehty töitä jotta selätettäisiin ne kaikki selkäongelmat. Ja nyt kun niitä ei ole ollut, olisi inhottavaa ajatellakkaan että joku ei välittäisi niistä ja menisi vain.
Vähän motivaatioita tarvitsisin, mutta jos sen saisi vaikka sieltä kisoista jos saisi sen 60% tai yli? :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti