maanantai 8. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen hammas

Nyt Hugesta alkaa tulla isopoika. Eilen veljeni kävi moikkaamassa Hugea ja leikki Hugen kanssa pandalla ja yhdessä vaiheessa Huge rupesi "huutamaan". Ajattelin että nyt taisi hammas lähteä kun oli sen verran pitkä ulina ja katsoin suuhun ni sieltähän yksi yläetuhammas oli lähtenyt. Näkyi vain punainen piste kun tuli vähän verta.
Eilen oli myös kynsienleikkuupäivä. Sekin sujui mallikkaasti, otin normaalia enemmän kynsistä pois eikä se ollut yhtään liikaa. Yhdestä kynnestä meni sen verran että tuli verta näkyviin, mutta ei koirakaan vinkaissut niin ei se tainnut kovin paljon sattua. :)
Ja eilen Huge oli myös yksin kun oli serkun rippijuhlat. Sitä ennen otin Hugen tallille aamulla mukaan. Lähdettiin tallille n. 9.30 ja tallilta lähdettiin pois n.13.15. Mutta suurimman osan ajasta Huge oli kuljetusboksissaan, kun ei tahtonut olla hiljaa hihnan päässä kun näki toisen koiran. Boksissa oli sitten ihan hiljaa kun sinne joutui takaisin.

Papullakin oli eilen hieronta ja lauantaina olimme CR-tunnilla karvasatulalla. Siellä keskityimme tällä kertaa myös hevoseen. Ympyrällä vasta asetuksia jotta saisimme hevoset suoraksi. Meni kivasti se tunti ja sai taas paljon irti siitä. Sunnuntaina Papu olikin aivan mahtava, istuin kyytiin otin ohjat ja ihmettelin missä se paino käsiltä on. Papu oli niin kevyt..teimme vähän HeA:10 pätkiä, mm. takaosakäännöksiä (sujuivat nyt hyvin) sekä vastalaukkaa, käyntiä ja lisäyksiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti