keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Koutsi auttaa!

Maanantaina saatiin Sanna pitämään valmennusta ja mentiin siis vain ja ainoastaan HeA:10 pätkiä ja rata pari kertaa. Aluksi sitten ilmoitettiin Katan kanssa että ei olla ehditty kunnolla opettelemaan rataa, onneksi olen sen kuitenkin mennyt pari kertaa ja hämärästi muistin sen. Papu oli kauhean vaikea. Ensinnäkin saada se liikkumaan pienellä radalla oli tuskaa.. Joskus luulin että pitkä rata on kamala mutta nyt olen tosiaankin aivan toista mieltä.
Takarit olivat kamalat, lisäykset olivat ok, vastalaukat sujui (huh), käynti sujui (huh), väistöt ihan ok. Eli paljon petrattavaa.. Noh, ensimmäinen rata oli kamala, toisella kertaa saatiin asiat sujumaan vähän paremmin.
Tiistai oli Pinjan päivä ja tänään pidän Pinjalle tunnin, mutta päätin hypätä Papun kyytiin Pinjan jälkeen ja ratsastaa radan läpi, jotta kehtaisin mennä huomenna Sannan tunnille. En kehtaisi näyttää naamaa siellä jos en ratsastaisi valmennusten välillä kertaakaan!
Sanna oli muutenkin niin kiltti ja ihana kun tuli piämään maanantaina meille valmennusta vaikka hänellä oli kiire! Pakko sanoa että on meillä hyvä valmentaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti