keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ihanat päivät

Lauantaina oli trailerin kanssa matka kohti Laviaa. Lavialla ensinnäkin kisat olivat n. 25min myöhässä. Siinä sitten Papun kanssa käveltiin ympäri pihaa ja tietä. Verkka meni ihan hyvin, oli vähän pieni se alue ja sain kuitenkin Papun herätettyä loppua kohden onneksi.
Odoteltiin vuoroa sitten radan vieressä olevassa tarhassa, en kattonu edellisen ratsukon rataa vaan miettisin vain omaa suoritusta. Sillon mua alko oikeasti jännittämään, en ikinä oo jännittäny näin paljon radalle mentäessä! Olin ihan paniikissa ku menin radalle, et täst ei tuu mitään kun jännitän. Noh, samalla ne paarmat hyppäs kimppuun, prkl! Rata suju ihan hyvin, käynti yllätti mut positiivisesti ja vastalaukatkin suju hyvin. Pelkäsin kokoajan et, Papu vaihtaa laukat ku se tuntu jotenki väkinäiseltä. Siellä oli pohja hirveen pehmee juurikin puoliympyrän kohdalla kun kaikki oli sahannu sitä. Sai siis ihan todenteolla ratsastaa. Takaosakäännökset meni sitten vasemmalle ihan hyvin, mut oikeelle Papu pysähty vähän tömisteli jaloillaan ku paarmat kiusas.
Radan jälkeen heivattiin Papu koppiin ja lähdettiin hakemaan vettä sekä pöytäkirjoja. Niitä ei ollu vielä tullu joten jäätiin oottelemaan sinne buffan viereen.
Ja se fiilis kun ilmoitettiin sijoittuneet samaan aikaan kun sain mun pöytäkirjan käteen ja kuulin oman nimeni!! Ensinnäki mulle tuli kauhee hätä et missä Anki on, mun kisahoitaja joka just meni vessaan ja mulla oli koira toisessa kädessä enkä nyt voinu koiran kanssa lähteä palkintojen jakoon! Anki tuli vessasta ja lykkäsin sille koiran ja paperin ja sanoin et mä sijotuin!!
Sija 4. prosentit 62,300 eli tämän kauden tavoite, yli 60% saavutettu. Eikä edes tarvinnu jäädä Lavialle asumaan kun tavoite saavutettiin ;D

 Huge viihty myös hyvin kisoissa, hän saa aina niin paljon huomiota muilta siellä :) Hyvin tykkäs myös syödä heinää.. ei ihme kyllä oksentanut kertaakaan.
Hän oli hyvä vahtimaan traileria <3

Veneilyn, uimisen, saunomisen ja riehumisen jälkeen
Sunnuntaina lähdettiin mökille ja Siellä Huge pääsi ensimmäistä kertaa veneilemään sekä testaamaan pelastuliivejään. Ja kävi Huge myös ensimmäistä kertaa Uudessakaupungissa.
Mäki ajoin sinne ekaa kertaa veneellä yksin ilman isän neuvoja.
Huge myös kävi uimassa tai oikeastaan joutu uimaan :) Mut sen jälkeen hän pääsi saunaan ja siellä se sit viihtykin.
Maanantai-illalla kalastettiin laiturin päästä ja Huge oli mukana tuijottamassa kohoja, ei ihan tainnu poika ymmärtää mitä me tehtiin siellä :D
Ja raukka leikki kallioilla rannassa ja sanoin Aleksillekkin että kohta toi koira on tuolla meressä ku se ei tajua et siin on liukasta. Ja joo, jossain vaiheessa laiturille kipitti koira, joka oli selästä ja naamasta ihan märkä myöskin. Tällä kertaa meitä ei voitu syyttää ku istuttiin laiturin päässä koko ajan.
Huge on saanut myös oikeuden nukkua mökillä sängyssä.. su-ma yön nukku mun vieressä ja ma-ti yön meidän välissä.

Huge myös pärjäs ihan hyvin pienen 2 viikkosen vauvan kanssa. Vähän oli ehkä mustis kun oma mamma piti vauvaa sylissä ja yrittikin tulla leikkimään aina luokse, mut ei tuo Huge vielä ymmärrä et kaikesta ei voi ottaa kiinni samalla tavalla ku pehmolelusta.
Positiivista oli kyllä se, ettei Huge lähteny missään vaiheessa pois mökin rajoilta. Ehkä Huge pääsee ens viikonloppunakin mökille kun mä oon menossa Helsinkiin sukuloimaan.
Kalaa tulee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti