maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hugen elämää

Tähän alkuun muutama sananen tallin tapahtumista ja sen jälkeen Hugen elämästä enemmän :)

Viime päivät ovat menneet leppoisasti. Torstaina oli Sannan valmennus, perjantaina käytiin Dáriuksen kanssa maastossa (10km kävelylenkki, meni n.2h) ja lauantaina juoksutusta. Papu on nyt ollut yllättävän hyvä, toivottavasti jatkaa samaa rataa vieläkin.


Huge taas on viettänyt aikaa viikonloppuna mökillä isäni kanssa. Siellä on kuulemma veneilty ja oltu sienimettällä. Ja tietenkin Hugelle tyypillisesti riehuttu! :D Isä jo kaipasi minua sunnuntaina hakemaan huligaanin kotiin :'D Väitän vaan että isäni on itse lietsonut Hugea ja opettanut Hugen siihen, että hänen kanssaan riehutaan.
Yhden punkin isä oli poistanut sunnuntai aamulla ja minä puolestani poistin eilen illalla yhden. Se oli elämäni ensimmäinen kerta, kun joudun punkin poistamaan koirasta tai mistään ylipäätään. Lapsuuden kodissa olleella koirallamme oli usein punkkeja, mutta isä tai äiti hoiti ne usein pois.
Piti ottaa Hugesta kesken työpäivän poseerauskuva :D
Keskiviikkona olisi Koski TL:ssä match show ja mietin kovasti uskallanko mennä, periaatteessa voisin sinne mennä, mut toinen juttu on että uskallanko :p Toisaalta kai sitä voi vain käydä koittamassa?
Odotan innolla pentukurssimme alkamista 6.8 :p sekä toivon kovasti että pääsemme pentuagility -kurssille sinne mihin haluan meidät.

Keskiviikkona oltiin myös tapaamassa yhtä podengopentua, Sivi 10vk. Huge sai hyvän kaverin täältä ja heillä oli niin hauskaa! :) Söpöt pikku karvaturrit <3 Katsotaan jos joskus saataisiin aikaiseksi ottaa yhteispotrettia heistä..kunhan malttavat olla paikallaan hetken :D

Syyskuussa myös veljeni saa koiran, sheltti narttu. Hihi, Huge saa siis taas uuden kaverin :)) Jee jee jee!! Kyllä Hugen nyt kelpaa kun tyttöjä on joka puolella ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti