keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Maastoilua

Maanantaina mentiin ihan vain kentällä Papun kanssa, tuuli niin että sai kaikki kentän pölyt sinne hevosen selkään naamaan.
Eilenkin vielä tuuli aamupäivällä, mutta onneksi sää muuttui lämpimäksi ja tuulikin laantui iltaa kohden, joten päästiin Papun ja Dáriuksen kanssa maastoon. Tällä kertaa päätettiin mennä vähän lujempaa eikä vain kävellä. :)
Hevosilla oli ainakin hauskaa ja taisi vähän olla gepardileijonia (joista Sävy on kertonut) joka puskassa. Eivät sentään meidän kimppuun käyneet. Perjantaina maastossa yksi gepradileijona(lue: postilaatikko) avasi kitansa juuri kun olimme kohdalla. Se oli onneksi vain jännittävää eikä hevosten tarvinnut sännätä pakoon. Onneksi olin laittanut nyt martingaalit Papulle, sillä aina kun laukkasimme sain kyllä vähän hallita ja huomautella että minä määrään tahdin. Joku päivä yritän mennä kunnon laukkamaastoon, silloin menen varmaan yksin, ettei tule ongelmia hevosten hallinnassa. :) Kerran kun maastosta olen pudonnut niin, eipä tarvitse toista kertaa tulla alas.

Tässä kuva reitistä minkä menimme. :)
Ja tosiaan tässä yhdistyy kaksi lenkkiä, koska halusimme laukata vähän enemmän niin piti mennä toinen "laukka"lenkki perään.

Seuraavaksi aletaankin treenaamaan sitten vain kisoihin jotka on 3.8 Salossa..takareita jo maanantaina reenailtiin, mutta nyt laitetaan kaikki aika vain treenaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti