tiistai 30. heinäkuuta 2013

Treeniä treeniä ja treeniä

Katselinpa tässä tulevien kisojen ilmottautuneita ja pakko sanoa että kovatasoisia nimiä löytyy ainakin. Ei muuta kuin äärettömän kovaa treeniä! Nyt on tiedossa keskiviikkona harjoittelua, torstaina Sanna katsoo radan läpi kanssani ja perjantaina vielä kevyt ratatreeni alle.
Sijoitukseen en tällä kertaa usko, enkä kyllä uskonut viimeksikään. Mutta nyt vielä vähemmän, toivon vain hyviä prosentteja ja teen parhaani.

Papu on ollut nyt ihan hyvä, menin kyseisen He A ohjelman kolmipaloilla perjantaina ja silloin meni ihan ok:sti. Vastalaukkoja vaihtoi eikä siirtynyt laukasta käyntiin, mutta toisaalta en ollut harjoitellut näistä mitään siihen mennessä paljoakaan. Ja kangilla saan Papun kuitenkin paremmin koottua, joten voipi olla että loppu viikosta menisi paremmin. Välillä täytyy kyllä ratsastella muillakin kuin vain kangilla ainakin omasta mielestäni. Yleensä käy vain niin että aina on tulossa kisoja ja kun Pinja vuokraa myös Papua jää minulle vähemmän päiviä treenata jolloin olen huomannut ratsastavani enemmän kangilla ja treenaillut enemmän myöskin.

Harmittaa myös suuresti, etten päässyt tai oikeastaan ettei rahat antaneet periksi lähteä Ypäjälle sennumeetingiin. Kateellisena olen lukenut muiden päivityksiä ja kuvia facebookista. Mutta ensi vuonna sitten ja siihen varaan jonkun oman säästötilinkin vaikka sitten! :D

Seuraavia kisoja onkin sitten 11.8 Ruskolla, 18.8 Salossa. Sen jälkeen onkin vähän avointa mitkä kisat ovat seuraavat :)


4 kommenttia:

 1. Mä olen kuullut myös, että nimenomaan pitäisi ratsastaa hevosta eri kuolaimilla ja myös vaihtaa kuolainta aika ajoin, vaikka ns sopiva olisikin löytynyt.

  Jei, tulee kyllä kovat kisat, etenkin teidän luokassa! Sain järjestäjältä meililtä että huomioivat meille sopivat lähtöajat ettei jouduta oleen siellä koko päivää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä kyllä aloin stressaamaan jo pelkästään oman valmentajan nimen näkemisestä samalla listalla. Tosin hyvä puoli on siinä että Sanna mahdollisesti näkee nyt meidänkin kisaradan livenä ensimmäistä kertaa! :)

   Poista
  2. Toi on kyllä lisäjännitys että valmentaja ehkä näkee radan ;) Mua jonkin verran jännittää jo sekin, jos kuka tahansa tuttu on katsomassa... paitti sellainen joka ei tiedä ratsastuksesta mitään ;)

   Poista
  3. No turhaan sitä jännittää ;) mitä nyt viimeksi kun mua jännitti kisat meni hyvin..joten saas nähdä miten nyt menee :D

   Poista