maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kisaviikonloppu 1

Perjantaina Papu sai vapaapäivän kun meillä oli tallilaisten illanistujaiset ja ne alkoivat sen verran aikaisin, että en viitsinyt mennä tallille.
Lauantaina ratsatin radan läpi ja se meni hyvin, paitsi vaihtoi oikean laukan vasempaan vastalaukoissa.
Sunnuntaina kisoissa meni aivan super hyvin siihen asti kunnes tuli oikea laukka... Papu huomasin kentän vieressä pelottavan laatikon juurikin kolmikaarisella ja vastalaukka osuudella niin sehän meni sitten vaihdon kautta se loppu pätkä. Sen jälkeen laukkaan diagonaalilinjalla tuli myös vaihto.. ähhhh. Onneksi siinä oli sen jälkeen enää keskihalkaisijalle ja vasenlaukka (se sentään nousi oikein) ja siitä pysähdys, joka oli töksähtävämpääkin töksähtävämpi!!
Papu oli niin hyvä siellä alussa, keskiravit pehmeitä ja tasaisia, väistöissä takapää pääsi vähän johtamaan. Niin luki papereissa eli se pääsi juurikin sen verran etten itse site huomannut. Mutta en ole ikinä saanut Papua niin rennoksi radalla, en ikinä!! Sen takia vähän meidän prosentit harmitti, mutta pääasia että itse tiedän koska hevoseni on parhaimmillaan ja tänään se ainakin rentoudensa puolesta oli!
Käynnistä saimme 4, se ei yllättänyt.. Papu olisi mielummin mennyt ravia kuin kävellyt..sipsutti tiin perhanasti, mutta en halunnut jättää sitä yksin niinkuin aiemmin olen tehnyt. Sen on pakko oppia!

Saimme 3kpl 4 pistettä sekä 3kpl 5,5pistettä. 6 pistettä tuli 8kpl ja 6,5 pistettä tuli 4kpl. Nämä siis radasta.
Yleisvaikutelmista tuli :

  1. Askelajit 6
  2. Lennokkuus 6
  3. Kuuliaisuus 5,5
  4. Ratsastajan asento,istunta ja apujenkäyttö 6
Eli ne olivat mukavat pisteet :)) Täytyy vielä keskustella Papun kanssa vähän paremmin ;)

Lopputulos oli 57,292%

Huge oli tämän viikonlopun hoidossa Artulla ja Jutalla. Ja oli pärjännyt yksinkin kuulemma hyvin :) Loistavaa siis, nyt voin rauhassa jättää sitä enemmänkin yksikseen :) Ensi viikonloppuna Hugesta tulee varmaan kyllä kisakoira kun otan ehkä mukaan Ypäjälle kisaviikolle.
Ja on hänestäkin tullut jo niin iso poika.. merkitsee jo hajujaan sinne sun tänne.. perjantaina esim. toimiston/isän pihalle :p

4 kommenttia:

  1. Olin totta puhuen vähän yllättynyt sun prosenteista. Sen perusteella mitä kuvaamiselta pystyin kunnolla katsomaan, olisin odottanut jotain 59-60%. Eikä ne pari rikkoakaan noin paljon pudottaneet. Mutta pääasia, että fiilis osuu kohdalleen. Ennemmin tai myöhemmin osuu pisteetkin sen mukaisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja ensiviikolla on kahdet kisat, josko sieltä saataisiin se tän kauden tavoite.. yli 60% heA:sta :)

      Poista
    2. Mä luulen, että se A:2 voi olla teidän paras sauma siihen :) Siinä painottuu niin paljon keskiaskellajit ja siirtymiset niiden ja harjoitusaskellajien välillä, että Papu voi olla aika haka siinä.

      Poista
    3. Ravit onnistuu kyllä, mutta siinä on se pirun laukka, se on meille vaikeeta ellei sitä onnistu ratsatamaan täydellisesti. Myöskin käynti on siinä huono kun tulee laukkojen jälkeen..mut treenataan kävelyä ja laukkaharjoituksia

      Poista