maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesä!

Torstaina Sannan tunti oli ulkona ja oli kuuma!! Alkaa jo rusketusrajat tulemaan kivasti hanskoista -.-
Perjantaina hoidin muuttoani, joten Mette pääsi ratsastamaan Papua kevyesti ja lauantaina mentiin Sannan lenkki kävellen Erikan ja Vimpun kanssa. Ja olihan mulla sillä lenkillä myös Huge mukana eli hevonen toisessa kädessä ja koira toisessa :D Kävelylenkin jälkeen jäin vielä heittämään karsinoita Erikan ja Marjon kanssa. :)

Lauantaina oli myös kaverin ylppärit, joten annoin koiralle ruuan ja luun ja lähdin. Olin noin 2h poissa, mutta hyvin pärjäsi :) Sen jälkeen mentiinkin takaisin tallille kun Erja tuli vähän käpelöimään Papua. En ollut koko aikaa siellä, kun halusin kotiin istumaan.
Sunnuntaina aamulenkin jälkeen Huge jäi taas yksin kun lähdettiin viimeistä muuttokuormaa tekemään. Siellä se oli ja nautti auringosta kun tultiin takaisin. Kakat oli parvekkeelle tehnyt, mutta ei muuta :)
Nyt on ollut aika hyvin jo, että Huge ei päästä sisälle :) Äärimmäisesä hädässä päästää, mutta osaa jo odottaa aamulla ulos menoa kun nousen ja illalla 2-3h iltaruoan jälkeen käydään lenkillä :) Eilen oli tosin niin kuuma päivä, ettei Hugeakaan kiinnostanut kun kävellä ulos sen verran että teki tarpeet ja sitten oltaisiin jo voitu mennä takaisin sisälle.

Tässä on myös muutamat kisat nyt tiedossa:

  1. Ratulla 9.6 He A kenttäkilpailuohjelma n:o 6 2009
  2. Ypäjä/kisaviikko 15.6 He B:3 2009 ja 16.6 He A:2 2009
  3. Kemiö/aluejoukkuemestaruus He A:4 2009
Eli siis minua pyydettiin nyt aluejoukkueeseen, kun Sanna ei mene. Sama rata mikä silloin oli Luvialla, joten nyt kyttään Luvian papereita ja parannan kaikkea mitä käskettiin. Ei kai siinä muukaan auta! :) Eikä saa ottaa nyt liikaa paineita niistä, ettei ihan mönkään mene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti