torstai 30. toukokuuta 2013

"Ilman satulaa"

Eilen ratsatin Papulla tavallaan ilman satulaa. Lainasin lampaankarvasatulaa ja se oli aivan super! Pystyin työskentelemään hyvin ja istumaan super hyvin Papun kyydissä. Lämminhän siinä tuli, mutta pääasia oli saada Papun selälle vähän vapautta tavallisesta satulasta.

Papu myös liikkui tosi rennosti :)) Oli se kyllä kivaa, ihana heppa ja ihana ilma! Tiina oli ottamassa kuvia joten pistän niitä tähän jatkoksi kunhan saan ne ensin. Nyt yritän löytää jostain itselleni "oman" lampaankarvasatulan :) Voihan sitä mikä on meillä tuolla tallilla niin lainata, mutta se ei välttämättä aina ole saatavilla. Krista ja Maarit ovat sen joskus yhdessä ostaneet ja Krista on meidän tallilla ja Maarit Hannulassa, joten satula myös liikku tallien välillä. En kylläkään tiedä paljonko he ovat sitä käyttäneet.

Toisin kuin tuossa kuvassa, minulla ei siis ollut jalustimia ja ihan oma satulavyö oli eikä tuollaista :)

2 kommenttia:

 1. Papu meni kyllä niin super rentona!

  Jos sulla on tavallinen juoksutusvyö, niin mä olen aikoinaan (kun valmentaja käski menemään kuukauden pari ilman satulaa että tasapaino kehittyisi) tehnyt silleen, että laitoin vyön alle pari kolme pehmeätä satulahuopaa, niin pystyy itse istumaan jotenkin. Tosin D:llä ei oo niin hirveän hankala ravi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ole omaa, ja toisaalta toi oli jo niin hyvä et ehkä lainailen sitä vaan ;)

   Poista