torstai 30. toukokuuta 2013

Pentu temmellyksiä

Huge on kasvanu ihan hirmusta vauhtia, Enää se ei oo se sama pieni vauva jonka hain kotiin.
Silti se nauttii hirveesti jos joku pieni koira tai lapsi leikkii sen kanssa. :)
Tallilta löytyy Eeli, se on aivan ihana kaveri. Tosin välillä mun täytyy vähän rajoittaa leikkejä kun vauhti voi yltyä vähän hurjaksi.
Maanantaina mentiin moikkaamaan Ida ja Gioa :) Gio on siis tullut Idalle perjantaina 25.5 eli on nyt 8 viikkoinen ja Huge on kuitenkin jo 13 viikkoinen. Jätin Hugen hoitoon Idalle kun meillä oli hallituksen kokous ja siellä tiesin menevän kauan ja sai koira ainakin leikkiä kaverin kanssa. Lähdin vähän ennen viittä Idalta ja seitsemältä sain viestin, että eikö tää väsy koskaan?! Koiraa menin hakemaan joskus kasin aikaan ja sain kuulla, että Huge oli riehunut ja remunut ja saanut hepuleita. Välillä Gio oli nukkunu ja Huge oli yksin juossut ympäri häkkiä. Huge oli siis koko 3tuntia vaan riehunut ja remunut vaikka kaveri oli välillä levännyt.
Mutta kyllä, koirani nukkui hyvin kun pääsi kotiin :D

Tiistaina treffattiin taas Leevin ja Biancan kanssa. Käytiin noin tunnin mittasella lenkillä metsässä missä koirat paineli vapaana. Tai siis Leevi ja Bianca meni jossain ja Huge tuli meidän kävelijöiden mukana. :) Sen jälkeen jäätiin vielä Nooran ja Leevin pihalle ja siellä Huge innostui leikkimään Biancan kanssa. :)

Seuraavana tarkoituksena olisi mennä maanantaina koirapuistoon tapaamaan muita podengoja :) Ja viimeistään syksyllä aloitan pentuagility kurssin Hugen kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti