keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Ensimmäiset treenit kohti viikonloppua!

Uaaah, eiliset treenit meni HeB:3 kannalta hyvin, mut se on niin helppo rata, verrattuna siihen mitä muuten mennään tällä hetkellä. Krista oli apurina ja kertoi mitä ehkä voisi tehdä toisin jne. Päätin että HeB:ssä  laitetaan Papun kanssa moottori käyntiin kunnolla, jotta näyttäisi edes hyvältä. Kun saadaan liike esille hyvin, niin pisteitäkin saattaa tulla. :)

Mutta sitten se pirun heA:2 ... vaihdettiin siis tähän treeniin kanget, koska niillä mä sen meen joka tapauksessa. Ja hyvä että menen, koska siinä on kivasti nämä keskiaskel lajit pitkillä sivuilla, mutta vain 3 kirjainta.. eli hyvin lyhyt pätkä laukassa. Oikeassa laukassa olikin vähän hankaluukisa lisäyksestä ottaa takaisin. Papu vaihtoi melkein aina, tajusin onneksi, että kun laukka nousee C:ssä ja siihen tulee pääty-ympyrä perään, mun pitää saada se pirun oikea pohje läpi, oikea suupieli ylös, sekä istua itse sinne oikealle. Ja sitten kun tullaan siihen suoralle niin ratsastaa ihan pirusti ja ajatella sitä avoa, sitten se ei vaihda kun otan kiinni. Mutta hyvä puoli on se, että jos se rupee riekkumaan siinä laukassa niin en sitten vaan ota sitä niin vahvasti kiinni, koska Papusta kuulemma näkee ja mä myös tunnen sinne selkään millon se aikoo vaihtaa sen laukan jos ottaa kiinni.. siitä sit vaan tulee huonommat pisteet jos tulee.

Tänään vielä pikkuestetunti (whippiii!!), huomenna Sannan valmennus (heA:ta treenataan siellä toivottavasti) ja perjantaina mun on pakko mennä molemmat tai toinen rata kerran. Sillon max 30min treeni, ei yhtään enempää ettei Papu väsy liikaa. Pelkään muutenkin et sil on mehut pois sunnuntaina :s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti